Blic

Ceca uživala u Londonu, a Anastasija u Španiji

Pevačice su boravile van granica Srbije gde su posetile i šoping centre kako bi obogatile svoje plakare.

- LJ.T.

PRVOMAJSKI PRAZNICI U porodicu Ražnatović samo za Cecu su bili radni, dok su njena deca uživala u čarima odmora. Najveća balkanska zvezda nastupala je na jednom VIP slavlju u Londonu, a nakon toga je odlučila da produži boravak još nekoliko dana. Društvo joj je pravila sestra Lidija i prijatelji­ca Marijana Mateus sa kojima je tokom dana obilazila parkove i šoping centre. S druge strane, njena ćerka Anastasija je uživala u lepim trenucima sa emotivnim partnerom Nemanjom Gudeljom u Sevelji.

Sudeći po objavama mlade muzičke zvezde, iskoristil­a je sunce u Španiji da nabaci boju, pa je sa pratiocima podelila video na kojem je pokazala izvajanu figuru dok se sunča na travi, što je izazvalo lavinu komentara.

Uveče je sa Nemanjom i članovima njegove porodice odlazila na večere u najelitnij­e restorane ovog španskog grada. Nedavno je u jednom intervju Ceca otkrila detalje iz porodičnog doma, kako Veljko komentariš­e Anastasiji­n život: - Najbitnije mi je da je srećna, a da li će da se udaje, kako želi. Veljko kaže da Anastasija najbolej živi od nas, sa destinacij­e na destinacij­u. Ti uvek trčiš sa koncerta na koncert, on ima šest treninga dnevno - kroz smeh je ispričala Ceca.

Sa druge strane, Veljko i Bogdana, koja nije preterano aktivna na društvenim mrežama i ne voli da se eksponira, za prvomajski uranak podelili su zajedničku fotografij­u. Njih dvoje sa sinom Željkom uživali su Titelu gde su Bogdanini roditelji organizova­li porodični ručak. ■

Ceci je društvo pravila Marijana Mateus, koja joj je pokazala znamenitos­ti Londona, a prijatelji­ce su kasnije otišle i u šoping kako bi obnovile garderobu

Dok su Ceca i Anastasija boravile u inostranst­vu, Veljko je sa porodicom 1. maj proveo u Titelu

 ?? ?? anastasija pokazala izvajano telo
anastasija pokazala izvajano telo

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia