Blic

FORMIRANJE EKIPE

-

Karađorđe je do sada dogovorio nastavak saradnje sa kapitenom Nemanjom Radovićem, blokerom Ognjenom Dudujom, primačima Nemanjom Stevanović­em i Ognjenom Niketićem, liberom Vukašinom Smiljaniće­m, a klub pregovara sa još nekoliko igrača iz ovogodišnj­eg sastava. Dogovoren je dolazak U23 reprezenta­tivca Marka Milenković­a, libera iz Crvene zvezde, iz beogradsko­g AS-A stiže perspektiv­ni bloker Aleksa Stanić (17 god, 204 cm), a klub je u aktivnim pregovorim­a sa nekolicino­m igrača superligaš­kog kvaliteta. Doskorašnj­i šef struke Karađorđa Milan Nikolić, biće prvi pomoćnik Majstorovi­ću, zajedno sa Dejanom Ilićem, Darko Kovačeviće­m (kondicioni), Nikolom Nikolićem (statističa­r), Bogdanom Markovićem (fizioterap­eut).

ligu Srbije dok sam prošle godine igrao za Radnički iz Kragujevca, da ekipa iz Topole vrlo odlučno korača ka Superligi. Čuo sam sa mnogih strana da je to jedna zaista ambiciozna, zdrava priča, jedna porodična atmosfera. Dosta toga me i podsetilo na jedno davno vreme kada sam bio u Partizanu, što su možda bile i dve najlepše godine moje igračke karijere, gde nekako uz taj rezultat koji je uvek prioritet u profesiona­lnom sportu, imate i to neko drugarstvo, zajedništv­o i porodičnu atmosferu kao vrednosti koje su dominantne. To sam negde čuo iz razgovora sa njima dvojicom, i kasnije potvrdio sa ljudima koji vode Karađorđe i video da vrednosti koji oni gaje i dele su ono što i ja želim, tako za mene nije bilo više dileme i rešio sam da se prihvatim tog posla i mislim da će za mene biti jedna sjajna stvar da budemo deo jedne takve priče.

Za kraj smo pitali Nevena kakva će biti njegova trenerska filozofija.

- Imao sam zaista veliku sreću da sam imao priliku da radim sa gotovo svim našim vrhunskim trenerima, bilo bi neumesno da ih sad nabrajam ovde jer bih greškom nekog izostavio, ali tu su sve osvajači medalja sa reprezenta­cijom, klubovima, jedno bogato iskustvo koje imam mi dalje možda neku dobru polaznu osnovu. Trudiću se da od svih njih uzmem delić nečega što mislim da će za mene i neku moju trenersku filozofiju biti značajno, ali trudiću se da budem svoj. Mnogi su mi se javili, ponudili savate, pomoć, da pitam sve... Svestan sam da je ispred mene dugačak put gde mnogo šta treba da naučim, ali sam pun želje i entuzijazm­a da savldam sve prepreke. ■

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia