Blic

IMAM PROBLEME SA EMINIM OCEM

-

GLUMICA DANIJELA VRANJEŠ

u januaru 2017. godine rodila je ćerku Emu, sa čijim se ocem Igorom razišla još dok je bila u drugom stanju. Danijela je sada otvoreno pričala o izazovima samohranog roditeljst­va, te je istakla da detetu nikada neće braniti da viđa oca, bez obzira na njen odnos sa njim.

- Shvatila sam da želim dete, samo sam se mirila sa činjenicom da se to nikada neće desiti. Zaljubila sam se u njega, ali desile su se neke stvari koje su mi jasno ukazale da on nije partner sa kojim mogu da ostvarim normalnu vezu. Kada sam saznala da sam trudna, mi već nismo bili zajedno, ali to nije pokolebalo moju želju da postanem mama, i to najbolja mama na svetu – istakla je Danijela i dodala:

- Imamo mi probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila detetu da viđa oca. Znam koliko je meni moj tata značio. Rano sam ga izgubila, imala sam dvadeset godina kada je preminuo.

Danijela je za podkast “Snaga uma” rekla da njih dvoje još uvek imaju nesuglasic­e, ali da se ona trudi da u trenucima slabosti ne zaplače pred ćerkom.

- U tom trenutku ne reagujem, trudim se da se saberem kod kuće. Ranije sam znala da mu napišem detaljnu poruku kako nešto ne bi smeo ili tome slično. Pred Emom mnogo toga krijem, mada mislim da mi od dece ništa ne možemo da sakrijemo. Ipak, trudim se da to ne bude ružna manifestac­ija emocija – iskrena je glumica, koja ćerki uvek ističe lepe stvari o ocu:

- Na kraju dana, njen tata je u našim pričama neko ko je dobar muzičar. To je nešto što i sama mislim, pa o tome najviše pričamo. Roditelj mora da se hvata za ono u šta se nekad zaljubio. U suprotnom, dete bi gledalo razjarene zveri.

„Imamo probleme i različite poglede na hiljadu stvari, ali nikada ne bih branila detetu da viđa oca“, kaže Danijela

 ?? ?? „Roditelj mora da se hvata za ono u šta se nekad zaljubio. u suprotnom, dete bi gledalo Razjarene zveri“
„Roditelj mora da se hvata za ono u šta se nekad zaljubio. u suprotnom, dete bi gledalo Razjarene zveri“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia