Blic

RASTALA SAM SE SA PARTNEROM NA POČETKU TRUDNOĆE

-

Voditeljka “Prve” porodila se krajem septembra prošle godine, a sada je otkrila da je raskid sa ocem njenog deteta bio jedino rešenje, ali da su još uvek u dobrim odnosima

“Moj bivši partner i ja mnogo bolje funkcioniš­emo od kada nismo zajedno. Veliki mi je oslonac u poslu i u odgajanju ćerke“

VODITELJKA “PRVE TELEVIZIJE ” Bojana Ristivojev­ić ostvarila se kao majka u septembru prošle godine, a o partneru do sada nikada nije pričala jer su se rastali već u prvim mesecima trudnoće. Bojana raskid smatra najvećim životnim porazom, ali ne odustaje od ideje velike porodice i još veruje u ljubav.

- O partneru sam izbegavala da pričam jer smo se rastali gotovo u prvim mesecima moje trudnoće. Bio je to veliki stres za mene i nisam bila spremna da o tome govorim javno, čak ni s porodicom i prijatelji­ma. Svi su dugo imali utisak da je sve u redu - započela je Bojana, te je dodala:

- To je moj najveći poraz u dosadašnje­m životu, jer mi je porodica najvažnija, ali nekada, i uz sav uloženi trud i ljubav, stvari ne idu kako treba. Nekad ljubav jednostavn­o nije dovoljna. Kada sam to shvatila, morala sam da donesem odluku za dobro svih nas, najviše naše ćerke. Rastanak je bio jedino rešenje. Danas sam sasvim u miru sa svojom odlukom. Svaki razlaz je težak, naročito kada su prisutne emocije. Zastrašuju­će mi je izgledala pomisao da budem trudna i sama, ali s druge strane nadala sam da će Mitrin dolazak sve promeniti, da je vredna mog truda da tu situaciju prebrodim. I uspela sam. Dan počinjem i završavam sa osmehom na licu.

Iako više nisu zajedno, njih dvoje se dobro slažu, te sve odluke za ćerkicu donose zajedno.

- Moj bivši partner i ja mnogo bolje funkcioniš­emo od kada nismo zajedno. Veliki mi je oslonac u poslu i odgajanju naše ćerke. Konsultuje­m se s njim oko svih stvari koje su za nju važne. Zajedno smo birali ime, zajedno je krstili. Iako više nismo emotivni partneri, zauvek ćemo biti njeni roditelji i prijatelji - istakla je voditeljka za “Stori”.

 ?? ?? Mitra je njen svet
Mitra je njen svet

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia