Blic

Škola koja rađa šampione poželela Srbiji uspeh

-

Obrazovno-vaspitna ustanova koja je iznedrila braću Milinković Savić, Sergeja i Vanju, ali i Moniku Seleš, Tatjanu Ječmenicu, Slobodana Medojevića i mnoge druge sportiste, ugostila je selektora kadetske reprezenta­cije Radovana Krivokapić­a.

KADETSKA REPREZENTA­CIJA SRBIJE (U17) ostvarila je veliki uspeh i plasirala se na Prvenstvo Evrope koje se od 16. maja do 1. juna održava u Izraelu, a tim povodom deca Novog Sada i Osnovne škole „Sonja Marinković“, jedne od deset najuspešni­jih škola u Srbiji ocenjenih od strane EU i UNICEFA, uključili su se u akciju marketing – medija tima Saveza „Navijam za Srbiju“.

Škola koja je iznedrila braću Milinković – Savić, Sergeja i Vanju, ali i Moniku Seleš, Tatjanu Ječmenicu, Slobodana Medojevića i mnoge druge sportiste, ugostila je selektora kadetske reprezenta­cije Radovana Krivokapić­a, u želji da „orlićima“poželi uspeh na Prvenstvu Evrope. Prilika za lepo druženje, ali i za poklone koji su iskreno obradovava­li novosadske osnovce. Direktor Branislav Davidović, zajedno sa nastavnim kadrom Petrom Čubrilom, Sašom Filipoviće­m, Draganom Grlicom i Juganom Šibav, upoznali su delegaciju FSS sa brojnim aktivnosti­ma škole koja slavi 61. rođendan, kao i raznim projektima i programima („Korak po korak“) koji školu svrstavaju među najboljima u Srbiji.

-Velika zahvalnost Fudbalskom savezu Srbije što nam je omogućio jedan dan koji će deci sigurno ostati u lepom sećanju, a kadetskoj reprezenta­ciji koju vodi naš sugrađanin, Radovan Krivokapić, naravno i „A“reprezenta­ciji

Srbije na čelu sa selektorom Draganom Stojkoviće­m, želimo mnogo uspeha na predstojeć­im takmičenji­ma – rekao je direktor Branislav Davidović.

Selektor kadetske reprezenta­cije (U17) koja je najpre u prvoj fazi kvalifikac­ija eliminisal­a Hrvatsku, zatim u elit rundi i Sloveniju, Radovan Krivokapić, oduševio je devojčice i dečake poklonima, ali i porukom…

-Deco, bavite se sportom, razvijajte telo, ali i svoj intelekt, učite i budite svakim danom bolji. Drago nam je da smo danas ovde, drago nam je da čujemo vaš glas podrške. Siguran sam da i među vama ima onih koji će jednog dana buti uzor nekim novim generacija­ma – izmamio je veliki aplauz selektor Radovan Krivokapić.

Deco, bavite se sportom, razvijajte telo, ali i svoj intelekt, učite i budite svakim danom sve bolje poručio je selektor kadeta Radovan Krivokapić

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia