Blic

RAJ U PLANINAMA IZNAD BEVERLI HILSA

Slavna glumica našeg porekla, ako je suditi po izboru kuće, ima veoma istančan ukus i reklo bi se da brine o svakom detalju.

- S. PERNJAKOVI­Ć

Glumica Mila Jovović i njen suprug Pol V. S. Anderson poseduju prelepu kuću na Beverli Hilsu u Los Anđelesu koja vredi 14 miliona dolara. Ušuškana u planinama iznad Beverli Hilsa, nalazi se ova velelepna građevina u toskanskom stilu. Mila i Anderson su ovu imovinu stekli još 2008. kada su je kupili za 8,5 miliona dolara. Oni su je tada preuredili i proširili dvorište ali uneli i mnogo noviteta koje su doprineli celokupnom izgledu. Tu je glavna kuća veličine vile sa pet spavaćih soba, ali se u kompleksu nalazi još jedna kuća koja je za goste, a koja ima još dve spavaće sobe. Tako da ukupno imaju sedam spavaćih soba i devet kupatila. Sobe su svetle i veoma prostrane.

Ova rođena Ukrajinka, koja vodi poreklo sa naših prostora, a koja je život provela u Rusiji odakle je emigrirala u Kalifronij­u, sada sa suprugom uživa u luksuzu.

Mila je nekada bila najplaćeniji model na svetu, a onda i glumica što ju je učinilo još slavnijom. Njen suprug Anderson je kreativni pokretač franšize „Resident Evil“, koja je sada komercijal­no najuspešni­ja adaptacija video igrica svih vremena.

Ovo imanje izgleda više kao neko malo selo. Dugačak prilaz sa vratima prolazi pored pansiona na putu do glavne vile, koja se nalazi skrivena od znatiželjn­ih pogleda na samom vrhu brda.

Italijansk­i čempresi, složeni kameni radovi i negovana loza daju mestu prilično autentičnu toskansku atmosferu. U sklopu celog kompleksa postoji i teretana na otvorenom i garaža za automobile.

Velika glavna soba je visoka dva sprata i tu se nalazi kamin, plus nekoliko staklenih francuskih vrata, luster je od kovanog gvožđa, a pod od kamena. Kuća poseduje i kućni bioskop. Ne čudi što je tako s obzirom na to čime se Mila i njen suprug bave. Bioskop je vrhunski i potpuno je zvučno izolovan.

Glavna spavaća soba uključuje kamin i prostor za sedenje, plus klizna vrata koja se otvaraju i vode direktno na terasu, piše Dirt.com.

Glavno kupatilo je ogromno. U njemu je kada, a odatle može da se izađe u dvorište.

Tu su i ogromni drveni garderober­i, što i ne čudi s obzirom da je njihova porodica brojna. Podsetimo Mila i Andreson imaju troje dece te je tako potrebno stvarno mnogo mesta za odlaganje stvari.

Iz ogromne i prostrane trpezarije ide se pravo u dvorište koje je uređeno pod konac.

U sklopu kuće je i jedna ogromna kuhinja koja ima i impozantan pult za jelo.

Dnevna soba je takođe veoma prostrana i u njoj se nalazi takođe jedan kamin.

Dvorište je prelepo uređeno. Okruženo je biranim zelenilom i sve se stalno održava.

Kuća poseduje i bazen na otvorenom, oko kog su postavljen­e drvene ležaljke. Osim mesta za sedenje koja su raspoređen­a na nekoliko mesta u dvorištu, tu su i kreveti na kojima može da se odmara pod vedrim nebom.

I ta pomoćna kuća, zapravo gostinjska je predivno uređena, a vidi se i da se o svakom detalju brinulo.

Pored ovog imanja koje je kako se šuška trenutno na prodaju i svoje nove vile iznad Sanset Stripa, Mila i Anderson još uvek poseduju još najmanje dve kuće u Los Anđelesu.

GLAVNA KUĆA JE VELIČINE VILE SA PET SPAVAĆIH SOBA, ALI SE U KOMPLEKSU NALAZI JOŠ JEDNA KUĆA KOJA JE ZA GOSTE, A KOJA IMA JOŠ DVE SPAVAĆE SOBE. TAKO DA UKUPNO IMAJU 7 SPAVAĆIH SOBA I 9 KUPATILA

OVO IMANJE IZGLEDA VIŠE KAO NEKO MALO SELO. DUGAČAK PRILAZ SA VRATIMA PROLAZI PORED PANSIONA NA PUTU DO GLAVNE VILE, KOJA SE NALAZI SKRIVENA OD ZNATIŽELJN­IH POGLEDA

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Ušuškana iznad Beverli Hilsa, nalazi se ova velelepna građevina koja je uređena u toskanskom stilu
Ušuškana iznad Beverli Hilsa, nalazi se ova velelepna građevina koja je uređena u toskanskom stilu
 ?? ?? dvorište je Prelepo Uređeno, okruženo je biranim zelenilom, a tu je i bazen na otvorenom
dvorište je Prelepo Uređeno, okruženo je biranim zelenilom, a tu je i bazen na otvorenom
 ?? ?? plaćen model, a onda je postala i glumica, što ju je učinilo još slavnijom
plaćen model, a onda je postala i glumica, što ju je učinilo još slavnijom
 ?? ?? Mila je nekada Bila veoma
Mila je nekada Bila veoma

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia