Blic

LEPA TENISERKA OSVOJILA ALKARAZA

-

Karlos Alkaraz je prototip modernog tenisera. Pre manje od 12 meseci bio je 114. na svetu, a sada je šesti sa četiri titule osvojene u 2022. - bio je najbolji u Rio de Žaneiru, Majamiju, Barseloni i sada u Madridu. Trijumfaln­a serija u glavnom gradu Španije je bila brutalna - redom je u tri dana rušio i srušio Nadala, Đokovića i Zvereva. Sa 19 godina, mladi Španać drži svoj privatni život podalje od medijskog fokusa koji ga sada okružuje zahvaljuju­ći uspesima u prethodna četiri meseca. Uprkos tome, pokazao je znake naklonosti na društvenim mrežama prema svojoj devojci Mariji Gonzales Himenez.

Par se retko pojavljuje u javnosti, a čak i dobro obavešteni španski mediji nisu uspeli da “iskopaju” više podataka o lepoj Mariji. Sve što se zna je da je i ona teniserka, ali bez većih uspela. Ona trenira i igra u Teniskom klubu Mursija, gde je karijeru počeo i Alkaraz. Nešto su slobodniji na društvenim mrežama, što se vidi po komentarim­a koje Karlos ostavlja ispod objava Marije Gonzales.

Lepa Marija Gonzales Himenez je tri godine starija od Karlosa Alkaraza. Takođe trenira tenis, ali nije ostvarila ozbiljnije rezultate u karijeri “Nedostaješ mi”,

“Moja devojko” ili “Najlepša od svih”, neke su od poruka koje je Alkaraz posvetio svojoj devojci u komentarim­a. Španci su objavili da je Marija tri godine starija od Karlosa, koji je nedavno, baš u Madridu, proslavio 19. rođendan.

- Ovo nisam mogao ni da sanjam. Eliminisao sam dvojicu najboljih tenisera svih vremena, a onda sam za trofej pobedio i Zvereva. Rekao bih da mi je ovo bila najbolja nedelja u životu. Imam 19 godina, fizički se osećam dobro i mislim da mogu da igram dugačke i teške mečeva, dan za danom - poručio je Alkaraz posle trijumfa u Madridu.

On je u karijeri već zaradio 5,45 miliona dolara, a samo ove godine čak 3,7 miliona.

 ?? ?? šampanjac za šampiona: alkaraz je u madridu pobedio zvereva u finalu
šampanjac za šampiona: alkaraz je u madridu pobedio zvereva u finalu

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia