Blic

BRINE ME DARKOVO LOŠE PONAŠANJE

Ana priznaje da je u kontaktu sa Lazićem zbog ćerke, da je Lorena pametno dete koje ne ispašta zbog njene loše situacije sa pevačem.

- TEODORA BOROZAN

Pevačica Ana Sević priznaje da je konačno rešila problem alimentaci­je sa bišvim suprugom Darkom Lazićem i da je sud doneo pravu odluku kada je u pitanju novčana isplata za njihovu ćerku Lorenu.

- Sve je rešeno što se tiče alimentaci­ja, sud je doneo pravu odluku. Ne bih komentaris­ala koliko i da li

Darko viđa ćerku Lorenu, jer nikada nisam o tome pričala u javnosti. To su bolne, tužne i ružne teme za mene. Sa druge strane ne mogu da kažem da sam najosetlji­vija na Lorenu zbog loše situacije sa Darkom kao njenim ocem, jer je ona toliko jedno pametno i predivno dete. Vaspitana je i ponosna sam na to što sam njena majka. Ako je sve moralo ovako da se desi kako se desilo, vredelo je barem zbog nje - poručuje Ana

Sević za “Blic“na početku razgovora.

Darko Lazić je zbog niza saobraćajn­ih prekršaja bio priveden pre nekoliko dana i izrečena mu je maksimalna novčana kazna u iznosu od 200.000 dinara, zabrana upravljanj­a motornim vozilom na godinu dana i 10.000 dinara za prekoračen­je brzine, a iako je bio pozitivan na testu za narkotike, pevač je tvrdio da te noći nije konzumirao nedozvolje­ne

supstance.

Ana komentariš­e da se brine zbog njegovog lošeg ponašanja, ali da na to ne može da utiče.

- Naravno da me brine Darkovo loše ponašanje, ali ne mogu da kažem da ne razmišljam o tome. Nažalost ja tu ne mogu ništa da uradim, a ni da mu pomognem - govori Sevićeva.

Ona otkriva da joj sada život izgleda potpuno drugačije od kad je dobila sina Simeona.

- Sada je moj život druga dimenzija. Kada je došao Simeon, Lorena ga je odmah prihvatila jer je starija, odrasla. Sa druge strane moja druga ćerka Sena je u šoku. Mislim da je ona u fazonu “vratite ga, dosta je bio kod nas”- rekla je ona koja je dodala da su obe ćerke muzikalne.

 ?? ??
 ?? ?? “Nažalost, ja ne mogu ništa da uradim kada je Darko u pitanju, a ni da mu pomognem”, istakla je Ana
“Nažalost, ja ne mogu ništa da uradim kada je Darko u pitanju, a ni da mu pomognem”, istakla je Ana

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia