Blic

Prioritet je bilo prvenstvo, a sada jurimo trofej Kupa

Vojvodina je promenila tri trenera, očekujem da bude promena, možda će promeniti i sistem, ali na sve smo spremni. Njima je Kup prioriteta­n. Nama je bilo prvenstvo, sada nam je ovo prioritetn­o, poručio je trener Partizana uoči meča polufinala (16.30).

-

FUDBALERE PARTIZANA OČEKUJE važan meč (16.30 sati). U Humsku ponovo stiže Vojvodina, koju su crno-beli u subotu savladali rezultatom 2:1 u utakmici 5. kola plej-ofa Superlige. Sada “lale” dolaze na megdan u okviru polufinala Kupa Srbije.

- U kratkom vremenskom roku igramo sa jednom dobrom ekipom, nije lako dva puta pobediti, ovo je eliminacio­na utakmica, nema popravnog, motivisani smo i znamo šta nam donosi ova utakmica, donosi nam još jedno finale, nemamo povređenih igrača, svi su

pravi nam problem jer

mi na raspolagan­ju. Što se tiče prošle utakmice, mi smo perfekcion­isti i uvek tražimo više. Bio sam ljut jer kada imate 2:0 i možete da rešite meč, mi nismo to uradili, bili smo nediscipli­novani u odbrani, bio sam nezadovolj­an kako smo priveli meč kraju, pokazao sam to i igračima, ali ne mogu u potpunosti da budem nezadovolj­an, jer smo dominirali u većem delu

meča istakao je Aleksandar Stanojević.

Trener Partizana je, sudeći po izjavi, trofej Kupa postavio u finišu sezone kao jedini cilj.

- Vojvodina je promenila tri trenera, očekujem da bude promena, možda će promeniti i sistem, ali na sve smo spremni, videćemo kako će biti. Njima je Kup prioriteta­n. Nama je bilo prvenstvo, sada nam je ovo prioritetn­o, i ova utakmica nam je važna kao i prethodna. Možda će ući drugačije, ali i mi ćemo, i jači i bolji nego prošli put.

Strateg crno-belih ističe da je u Partizanu uvek presija.

- Stvara pritisak, ali nama je najveći pritisak bio na prvenstvu. Pa onda velika praznina, pa Evropa, pa Kup. Ali, svaki trofej je važan za Partizan, naravno da stvara pritisak, ali ne pravi nam to problem, jer smo navikli već na to.

Rikardo juri rekord kada su u pitanju golovi u dresu Partizana, mogao bi Gomeš da stigne Sava Miloševića.

- Očekujem to, on je izuzetan profesiona­lac, jer osim što je postigao toliko golova, timski je igrač, želi da i saigrači daju golove, ne šutira ni penale od kako je promašio - zaključio je Stanojević.

Svaki trofej je važan za Partizan, naravno da to stvara pritisak, ali ne

smo već navikli na to, poručuje Aleksandar Stanojević

 ?? ??
 ?? ?? fudbalerim­a partizana sada je puna koncentrac­ija na osvajanje trofeja u kupu srbije
fudbalerim­a partizana sada je puna koncentrac­ija na osvajanje trofeja u kupu srbije

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia