Blic

JEDVA ČEKAM DA DOBIJEM UNUČE

Pevačica će za četiri dana oženiti sina iz prvog braka, a kako kaže, jedva čeka da postane baka.

-

Danijel, sin pevačice Suzane Jovanović iz prvog braka, kog je njen suprug Saša Popović prihvatio kao svog, staje na ludi kamen. Naime, on će sudbonosno “da” izgovoriti svojoj izabranici Tijani 19. maja.

- Sve se radi u hodu, deo po deo, jednostavn­o ne može sve odjednom. Čekate potvrdu gostiju, da li će doći svi ljudi koje ste pozvali. Deca su se takođe angažovala- Danijel i Tijana. Ne mogu da kažem da nisu. Preuzeli su i oni deo obaveza na sebe, ali mislim da će sve uskoro biti gotovo - rekla je Suzana, pa dodala:

- Oni u početku su hteli samo do matičara uz kumove. Međutim, kada smo počeli da pravimo spisak, krenuli smo od najužih, ali se to proširi. Oni zaista ne vole ništa veliko i spektakula­rno, skromni su oboje, ali na kraju se proširuje jer ne možete da ne zovete neke ljude na čijim smo veseljima mi bili.

Suzana kaže da je najvažnije da sve protekne u najboljem redu.

- Veselje je jednom u životu. Rekla sam i sinu i snajki- sada jednom svadba i više nema - dodala je Jovanoviće­va, pa iznela još detalja:

- Ona je toliko jedna jednostavn­a devojka da se sa njom nikada nije nazirao nikakav problem. Kada je neko skroman, jednostava­n i normalan onda ništa nije teško. Vredna je jako i pažjiva, u početku sam joj samo davala neke savete vezano za Danijela, kako šta treba da uradi ili ne treba, ali to su sve sitnice - rekla je Suzana.

„MI SMO SREĆNI KADA SU NAM DECA SREĆNA I KADA SE LEPO SLAŽU“

Prema njenim rečima svakoj mami, pa tako i njoj je najvažnija dobrobit dece i njihova sreća.

- Ipak mi smo najsrećnij­i kada su deca srećna i kada se lepo slažu. Ja sam njima rekla da porade po tom pitanju (prim. aut. dece), ali oni mladi samo imaju neke obaveze i čekaju da ih završe. Rekla sam im da dok oni prave planove, onaj gore im se smeje. Pravite to dete dok smo Sale i ja mlađi da vam, pomognemo i dok smo voljni, a posle kako hoće- zaključila je ona.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia