Blic

Jedna drugoj smo oslonac u životu

Majka i ćerka se slažu da je ljubav ključ jednog odnosa, a uz to ide komunikaci­ja i rad na odnosu, bez obzira na to da li se radi o prijateljs­kom, partnersko­m ili roditeljsk­om.

- TEODORA BOROZAN

Nikolija Jovanović i Vesna Zmijanac retko kada se pojavljuju na gradskim dešavanjim­a. Kako kažu imaju zasebne karijere, a privatne obaveze pokušavaju da usklade tako da kada Nikolija ima nastupe, da Vesna može da pričuva njene ćerke. No, dešavaju se momenti i kada Nikolija uspe da poseti mamin nastup.

- Ja nju podržavam svaki dan i sat u životu, a nekada odem da igram i plačem- kaže iskreno za “Blic” Nikolija kojoj je mama veliki oslonac u životu.

S druge strane Vesna kaže da kada je sa unukama tada je nasrećnija žena na svetu.

- Ništa mi ne pada teško kada čuvam unuke. Nemate vremena da vam bude teško. One su toliko slatke da mene podmlade i ozdrave. I da bude nešto teško, više nije. Njihov osmeh je moj kraj i početak - kaže ponosna baka Vesna, koju smo pitali da li ima udvarače i kako se nosi sa tim.

- Ne znam i ne gledam nikoga na taj način. Imam mnogo godina da bi imala udvarače. Ljudi imaju čudna osećanja prema meni. Sklop svega je tu. Mnogi me vole i to su najljubavn­ije poruke. Sad ne znam da li me gledaju kao

majku, drugaricu, jer ne bih rekla kao ženu. U svakom slučaju ljubavi ima- naglasila je Vesna.

Na pitanje šta je recept za uspešnu porodicu, Nikolija kaže:

- Kada bih znala da dam recept, vrlo rado bih napisala knjigu i bila bi bestseler. Znam kako održavamo našu porodicu, a to je ljubav pre svega. Mislim da za ljubav ne postoji recept. Ljubavi ima ili nema. Hvala Bogu kod nas ljubavi ima, što je najvažnije, a onda naravno komunikaci­ja i rad na odnosu sa svima, prijatelji­ma, suprugom, decom, roditeljim­a.

S ovim rečima se slaže i njena mama, koja i dalje kako naglašava istim žarom radi svoj posao. - Jedino što mi nije dosadilo u svom poslu je samo pevanje. Volim da pevam. Ovo ostalo- šminkanje, pa skidanje nje, pa presvlačen­je, e to mi je malo dosadilo- iskrena je ona.

“ONE SU TOLIKO SLATKE DA MENE PODMLADE I OZDRAVE. I DA BUDE NEŠTO TEŠKO, VIŠE NIJE. NJIHOV OSMEH JE MOJ KRAJ I POČETAK”, KAŽE VESNA O UNUKAMA

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia