Blic

SVESTAN SAM SVOJE RUŽNE PROŠLOSTI

Pevač kaže da sve što uradi privlači pažnju, ali da je sam kriv za to i da sada trpi posledice.

- TEODORA BOROZAN

prate moje krajem da me

je kroz smeh Lazić

Pevač Darko Lazić, posle niza skandala koji ga godinama unazad prate, kako kaže uvek privlači pažnju javnosti. - Šta god da uradim to bude najgore. Znam, imam ružnu prošlost, u redu. Moja krivica. Sam sam pogrešio. Ali, moj život moja stvarkaže Darko Lazić i dodaje:

- Što se tiče skandala nedavnog sa vožnjom, neka, idemo dalje, diže se pompa velika. Sve što uradim to se napravi od muve slon. Od kolega me niko nije zvao da mi pruži podršku! Ne treba mi niko od njih. Hvala im, pokazali su sve - rekao je, pa se osvrnuo na Đorđa Davida koji je kritikovao njegovo ponašanje i između ostalog ga nazvao džukcem.

- Đorđe David, ko je to? Đorđe ili David, molim vas? (smeh) Pa, dobro, treba mu malo reklame, ako. Ja sam human čovek, pomažem istakao je Lazić.

Darko, kaže da se u većini njegovih pesama pronalazi.

- Ceo život me prate moje pesme, ono što otpevam posle bude. Drago mi je da Barbara radi ono što voli. Oko njene nove pesme smo zajedno radili, ostali smo u dobrim odnosima. Živeli smo godinu dana zajedno, razulaze

nam se putevi. Ne ide ne ide. Šta sada- rekao je Lazić.

Na pitanje da li je poslednja pesma posvećena bivšim ženama, pevač odgovara:

- Nisam bivšim ženama posvetio. Tako se zalomilo da se u ovakvom trenutku napiše takva pesam. Meni i mom timu se dopala. Zanimljiva je, ali ima dosta istine. Nije autobiogra­fska. Sledeća koja će izaći je autobiogra­fska.

Darko se našalio i rekao da priželjkuj­e neku pesmu sa srećnim krajem.

- Sve moje pesme prate moje ljubavno stanje. Kažem: “Napišite mi neku ljubavnu pesmu sa srećnim krajem da me konačno krene” - rekao je kroz smeh Lazić.

S obzirom na to da kod njega u ljubavi nije uspela ona floskula “treća sreća”, pitali smo Lazića da li se nada da će četvrta biti bolja.

- Kako sam krenuo, videću koja će sreća biti. Nikako da nađem tu pravu. Sada sam izašao iz veze. Videćemo - istakao je on, pa dodao:

- Ja se vrlo brzo zaljubim. Šta ću, zaljubljiv­e sam prirode. Jednostavn­o kada volim tog nekog smatram da je taj neko kao ja - da pruža isto. Ali eto, desi se da nije tako. Neću sada da žurim.

Iako je njegova objava sa Majom Marinković privukla pažnju javnosti, pa su mnogi pomislili da se među njima desila romansa, Lazić to demantuje.

- Izašao sam, Maja se javila. Mi smo dobri. Čim mi neka priđe to je nova veza. Nisam ja najveći švaler na estradi. Nemam devojku. Sada sam fokusiran na svoju decu, karijeru, život - rekao je on.

Na pitanje da li je Lorena saznala da je bio priveden i kako je reagovao, Darko kaže:

- Nisam sam se čuo sa Anom. Lorena je još mala i ne treba to da zna. Neka tako ostane. Veoma je vezana za mene. To je moja krv. Ona i Aleksej. Ja sam za njih vezan. ■

ljubavno stanje. Kažem: „Napišite mi neku ljubavnu pesmu sa srećnim

konačno krene rekao

 ?? ?? „vezan sam za decu, to je moja krv“, kaže pevač koji ima alekseja i lorenu
„vezan sam za decu, to je moja krv“, kaže pevač koji ima alekseja i lorenu
 ?? ?? Sve moje pesme
Sve moje pesme

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia