Blic

SAMO LEBRON ISPRED JOKIĆA, DURENT DOMINIRA NA ISTOKU

-

Stigao je novi presek glasanja za Ol-star.

I dalje po broju glasova prednjače Lebron Džejms iz Los Anđeles Lejkersa na Zapadu sa preko 4,8 miliona glasova, odnosno Kevin Durent iz Bruklin Netsa na Istoku sa 4,5 miliona. Srpski centar iz Denver Nagetsa, Nikola Jokić, trenutno ima 3.441.893 glasa, odmah iza Džejmsa u Zapadnoj konferenci­ji.

Ol-star utakmica, 72. po redu zakazana je za nedelju, 19. februar od 20 sati u Solt Lejk Sitiju, a presek glasanja navijača objavljuje se prva tri četvrtka u januaru (5, 12. i 19. januara). Podsećamo da je glasanje počelo u utorak, 20. decembra 2022. i završiće se u subotu, 21. januara, a fanovi imaju priliku da glasaju za startere NBA Ol-star utakmice 2023. preko nove NBA aplikacije i na Nba.com. Tokom četvoroned­eljnog perioda glasanja, navijači sa NBA Id-jem mogu da predaju jedan puni glasački listić svakog dana putem NBA aplikacije i Nba.com. Jedan pun listić sastoji se od tri igrača unutrašnje linije i dva beka iz Istočne i Zapadne konferenci­je.

Svi trenutni NBA igrači su dostupni za izbor. Fanovi su dobili šest dana u kojima se njihov glas računa trostruko, u posebno odabranim „Danima 3 za 1“: 25. decembar 2022, 1. januar, 6. januar, 13. januar, 16. januar i 20. januar. NBA igrači i mediji kao i do sada glasaju za startere NBA Ol-star utakmice. Navijači će odrediti 50% glasova, dok će svi trenutni igrači i panel medija imati po 25 odsto. Igrači i mediji će moći da popune jedan listić.

NIKOLA JOKIĆ TRENUTNO IMA 3.441.893 GLASA I DRUGI JE NA ZAPADU, ODMAH IZA NAJVEĆE ZVEZDE LA LEJKERSA

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia