Blic

ILMA KARAHMET

Pevačica kaže da joj je suprug Sedin vetar u leđa i da joj je talija, te da jedno drugo u svemu podržavaju. Od kada sam se udala, krenulo mi je u karijeri

- Filip JOVANOVIĆ

Mlada pevačica je nedavno objavila pesmu i spot “Ginem ponosno”. Na pitanje da li je nekada ovaj naziv proživela u privatnom životu, za “Blic” kaže: - Svi mi imamo u životu trenutke gde radimo sve da bismo došli do svog cilja ili damo celog sebe, ali to neko drugi ne prepoznaje. Tada moramo da krenemo drugim putem. Ova pesma govori o jednoj jakoj ženi koja je spremna na sve, ali nije spremna da upropasti celi život zarad ljubavi nego ide dalje. Obično smo mi žene veoma jake kao što se i u pesmi da primetiti.

Važite za pevačicu raskošnog vokala još od najranijeg detinjstva. Kada ste bili najponosni­ji na sebe?

- Generalno uvek težim da budem zadovoljna svime što radim. Naravno, uvek može bolje. Dugi niz godina sam prisutna, nekad malo manje, a nekad malo više. Ovaj put sam zaista odlučila da idem jednom lepom putanjom. pre svega mi je bitna moja publika. Koliko me ljudi vole i prepoznaju, posle samog X faktora govori činjenica kada prođem negde ljui dobaciju: “Evo je ona sa X faktora”. Mislim da sam ostavila lep utisak i ovde i u drugim * zemljama. Zaista ne mogu, a da ne budem ponosna na sve to. Danas kad pogledam sve, ponosna sam na svaki deo svoje karijere.

Mnoge vaše kolege iz pop muzike nastupaju na svadbama. Da li biste i vi?

- imam jako lep stav kada je to u pitanju. poznato je da mi muzičari nastupamo na različitim događajima. Ne možemo imati samo svoje koncerte. Kada znate da vas neko voli i želi za taj svoj poseban dan, vrlo rado se odazovem. Sa pesmom “Moja poslednja i prva ljubavi” na takmičenju sam napravila zaista lepu priču gde su se mnogi pronašli. U tom trenutku sam posvetila pesmu i ja svom suprugu, a mnoge žene i mladenci danas požele da im otpevam to za njihov prvi ples.

Udali ste se mladi. Da li je to prednost?

- Nije mana i u to sam sigurna. Kada sam se udala napravila sam zaista velike uspehe i korake u karijeri. Suprug mi je velika podrška i zaista imam i predivan tim koji radi za mene. Svi smo zaista uključeni u ceo ovaj projekat. Verujem u sudbinu i da se dobro dobrim vraća. Ja sam tu za njega u svakom momentu, kao i on za mene.

Priželjkuj­ete da postanete mlada mama?

- Nikad se ne zna, ali kad bude naravno da ću to da podelim sa najbližima. Trenutno sam fokusirana na karijeru i to me zanima. Ako se desi, naravno da ćete znati. To je nešto lepo. Ja imam takođe, mladu mamu koja me je dobila u 21. godini i sad se družimo kao najbolje prijatelji­ce. To je zaista lepo. Želim da čestitam svim mladim mamama, jer to nije uopšte jednostavn­o. Vrlo je teško i zahtevno, ali mi možemo sve.

Koliko se Ilma promenila od „X faktora“?

- promenila sam boju kose, ali naravno i psihički i fizički sam se promenila. imam drugačije stavove i želje prema raznorazni­m stvarima. Sad znam šta želim i šta moja publika od mene očekuje.

 ?? ?? “Suprug mi je velika podrška i zaista imam i predivan tim koji radi za mene. Verujem u sudbinu i da se dobro dobrim vraća”, kaže Ilma
“Suprug mi je velika podrška i zaista imam i predivan tim koji radi za mene. Verujem u sudbinu i da se dobro dobrim vraća”, kaže Ilma

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia