Blic

Jetmir zvao poznanike iz Beograda da bi imao alibi

Gočaj je insistirao da se vidi s ljudima s kojima je ranije planinario na Prokletija­ma, ali su ga svi odbili

- Bojana Bogosav

PREMA INFORMACIJ­AMA KOJE posedujemo, Jetmir je pre Ivaninog ubistva u njenom stanu proveo skoro dve nedelje. Za to vreme nije se nikome javljao, niti insistirao na viđanjima. A onda, 23. decembra, krenuo je redom da piše ljudima sa kojima je svojevreme­no planinario i kampovao na Prokletiji­ma, a za koje zna da su iz Beograda.

- On je redom pisao svima, insistirao da se vidi sa njima taj dan. Svi su ga odbili uz obrazložen­je da imaju obaveze. Takođe, kod nekih se raspitivao da li mogu “da mu završe marihuanu” - kaže izvor “Blica”.

Podsetimo, za Jetmirom Gočajem u ponedeljak je raspisana međunarodn­a poternica zbog ubistva studentkin­je Ivane Krivokapić.

DVE NEDELJE BIO U NJENOM STANU

Podsetimo, Ivana Krivokapić (26) ubijena je u stanu na Zvezdari 23. decembra prošle godine u periodu između 00.37 i 5.30 ujutru, utvrđeno je istragom. Kako se sumnja, nju je ugušio njen emotivni partner Jetmir Gočaj zbog ljubomore.

Kako se navodi iz Višeg javnog tužilaštva, Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je kako se sumnja, ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih

dvoje, a potom joj je rukama stezao usta i nos dok nije izdahnula.

- Kada je preminula on je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Sumnja se da je istog dana autobusom napustio teritoriju Srbije - navode iz Tužilaštva.

DA LI SU GA CRNOGORCI PRATILI?

Gde je Jetmir Gočaj, osumnjičen­i za ubistvo studentkin­je Ivane Krivokapić (26) nije poznato od petka, kada je ovaj mladić postao zvanično osumnjičen­i. Neke nezvanične informacij­e ukazuju da je on odmah nakon zločina pobegao u Crnu Goru odakle je rodom, ali ovaj podatak još nije potvrđen.

Odmah po početku istrage Ivanine smrti, kako “Blic” saznaje, policija je nezvanični­m kanalima obavestila kolege u Crnoj Gori da se Jetmir Gočaj nalazio na teritoriji Crne Gore, međutim zasad nema potvrde da su crnogorski policajci Jetmira držali na oku.

Jetmir je rodom iz Vuthaja, opština Plav u Crnoj Gori koja se nalazi u podnožju Prokletija, na samoj granici sa Albanijom, te je Jetmir vrlo lako, s obzirom na to da godinama unazad planinari i organizuje planinaren­je na Prokletija­ma, mogao da pređe u Albaniju i tamo nađe skrovište.

BEG NA KOSOVO ILI U ALBANIJU

- Kada su u pitanju planine, pogotovo Prokletije, granice ne postoje, te onaj koji se popne na vrh i spusti na drugu stranu planine vrlo lako može da uđe u drugu zemlju - kaže izvor “Blica”.

Takođe, postoji mogućnost i da se Jetmir krije i u planinama, jer je on navikao da provodi vreme u šumama, pećinama i kampovanju na Prokletija­ma. On, kako smo ranije pisali, ali i šta kažu ljudi koji ga poznaju, Prokletije zna “kao svoj džep” te nije isključeno da se negde na ovoj planini krije.

- Međutim, ako je pobegao za Albaniju ili na Kosovo, šanse da Jetmir bude priveden su jako male - kaže izvor “Blica”.

 ?? ?? Jetmir Gočaj, osumnjičen­i za ubistvo studentkin­je Ivane Krivokapić (26) u stanu u Mirijevu 23. decembra prošle godine, pokušao je da napravi sebi alibi tako što je pisao poznanicim­a iz Beograda nakon zločina, da se vidi s njima, saznaje “Blic”.
Jetmir Gočaj, osumnjičen­i za ubistvo studentkin­je Ivane Krivokapić (26) u stanu u Mirijevu 23. decembra prošle godine, pokušao je da napravi sebi alibi tako što je pisao poznanicim­a iz Beograda nakon zločina, da se vidi s njima, saznaje “Blic”.
 ?? ?? Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je, kako se sumnja, ubio
Jetmir je u Ivaninom stanu boravio čak 12 dana pre nego što ju je, kako se sumnja, ubio

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia