Blic

POTISNULA SAM SVA LOŠA SEĆANJA IZ DETINJSTVA

Glumica je kroz suze govorila o teškom periodu koji je prošla s roditeljim­a.

- S. Pernjakovi­ć

GLUMICA JE SA profesorko­m Slavicom Đukić Dejanović pričala iskreno o najemotivn­ijim događajima iz svog života, te se u jednom trenutku dotakla i teme razvoda roditelja.

- Mama ostaje da živi ovde, tata odlazi da živi tamo, a vi sa vaših petnaest godina treba da odlučite da li ćete izabrati tatu ili mamu - iskreno kaže popularna glumica u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” i dodaje:

- Ja sam znala da šta god da odlučim, ceo život ću biti kriva - smatra glumica.

Kako je Iva ćerka poznatih roditelja, s jedne strane joj je bilo mnogo teže zbog toga da gradi svoju uspešnu karijeru. Kao što je poznato,

Ivina majka Slavica je solistkinj­a baleta, dok je otac Milan glumac.

- Sećam se naravno nekih slika iz detinjstva, moram da kažem da se ne sećam svih, ono čega se ne sećam uopšte, a to ćete vi dobro razumeti, to je to vreme kada su se moji roditelji razilazili. Toga se ne sećam verovatno zato što sam to potisnula jer meni je bilo lepše da se sećam samo nečeg lepog, ali možda bi mi dobro došlo kada bih se prisetila nečeg što nije toliko lepo, važno je i za moju profesiju koja se bavi dušom, a i dobro je jer nekako čovek se onda susretne sa samim sobom kada i to ispliva na površinu - iskrena je Iva.

O čemu je sve Štrljićeva otvoreno razgovaral­a sa profesorko­m saznajte u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” koja se emituje samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, sredom u 22 časa. Reprizu emisije možete gledati četvrtkom u 8.10, 14.10 i 19 časova i subotom u 12 časova.

 ?? ?? „trebalo je odlučiti da li izabrati tatu ili mamu“, kaže iva
„trebalo je odlučiti da li izabrati tatu ili mamu“, kaže iva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia