Blic

Mirko slavio rođenje sina, a Goca rođendan

Sin pevačice priredio je zabavu za goste u vili u Surčinu jer mu se supruga Bojana porodila na rođendan majke.

- A. Dojkić

PEVAČICA GOCA BOŽINOVSKA

proslavila je 58. rođendan, ali i rođenje unuka. Bojana Rodić se, naime, porodila i na svet donela drugog sina Mirku Šijanu, koji je dobio ime Vukan. Veselje u domu Goce Božinovske potrajalo je do kasno u noć, a domaćica nije štedela, pa na proslavi nema čega nije bilo. Puna kuća gostiju, puni stolovi hrane i pića, novčanice koje lete na sve strane.

- Valjda volimo parice. Ti si, Mirko, oženjen - govorila je i pevala Zlata Petrović okupljenim­a, dok ju je grlio ponosni otac Mirko Šijan. Ponosnom tati gosti su iscepali majice po običaju. U jednom trenutku pevač je zapevao “Rađaj Šijane” umesto “Rađaj

Veselje u domu Goce Božinovske trajalo do kasno u noć, a domaćica nije štedela, pa na proslavi nije bilo čega nije bilo

sinove”, te nema sumnje da je Mirko bio u transu kada je čuo ovu pesmu. Na slavlju je bio i Veljko Ražnatović, koji takođe čeka prinovu sa suprugom Bogdanom.

- Večeras se cepa košulja, cepa se sve... Bojana se super oseća, ona je moj kralj. Sina ćemo nazvati Vukan, hteli smo da izaberemo pravo srpsko ime - rekao je presrećni tata za “Blic“.

Gocina koleginica Zlata Petrović istakla je da je na slavlje ponela dva poklona.

- Naravno da su ovde dva poklona. Mojoj Goci je i rođendan, trebalo je da se Bojana porodi u februaru, al eto, Bog je tako hteo, tako je Bog rekao. Duplo je slavlje. Ovo je Goci najlepši rođendan. O jednom trošku će da slave rođendan i baba i unuk - kazala je Zlata Petrović i dodala:

- Bojana i Mirko su najlepši par koji ja poznajem od omladine. Ništa lepše od ljubavi. Vole se, ljubavi im ne manjka. Goca je divna baka. Ja sam postala baka pre 15 godina, a sad je i ona. To je poseban osećaj, ne može da se meri ni sa čim - istakla je Zlata za “Blic”.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Među najveselij­ima je bio i veljko Ražnatović
Među najveselij­ima je bio i veljko Ražnatović

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia