Blic

“NE ZNAM GDE SU DECA, BRINEM ZA NJIH!”

Osećam se bespomoćno! Toliko sam

- Rada BJEIIĆ

stegnuta da ne mogu suzu da pustim. U sve to što piše prosto ne verujem, verovali vi ili ne. Ja nemam nijednu zvaničnu informacij­u, a u njihovoj kući nisam bila te noći, tako da stvarno ne znam šta se dogodilo - priča u ispovesti za “Blic televiziju” Milanka Ljubičić, majka ane Volš (39), za čije brutalno i gnusno ubistvo u americi je osumnjičen njen suprug Brajan Volš (47).

ANA VOLŠ, ROĐENA LJUBIčić, NESTALA je 1. januara u Kohasetu, gradiću u Masačusets­u gde je živela sa surpugom Brajanom i decom. Posle policijske istrage njen muž Brajan je uhapšen i optužen za ubistvo iako njeno telo još nije pronađeno.

Milanka Ljubičić posle svega ističe da i dalje ne može da poveruje da je njen zet uradio ono za šta je optužen.

- Ja sam bila kod njih 16 meseci, u tri navrata. Nikada ništa za sve to vreme nisam primetila. Bukvalno ništa! Šta se dešavalo te noći, ja zaista ne znam - kaže majka ane Volš.

Na pitanje novinarke “Blic televizije” da li se Brajan ikada ponašao loše prema deci, odgovara:

- Ništa nisam primetila! Moja druga ćerka je obožavala kod njih da ide. Ona se toliko osećala prijatno tamo i toliko je volela zeta da to ne mogu da vam opišem.

Istakla je i da nije u kontaktu sa Brajanovom majkom i da se, kada je išla kod njih u posetu u ameriku, “nisu ni upoznale ljudski”.

Na pitanje “Blic televizije” kako se oseća povodom svih optužbi na račun zeta, majka ane Volš kratko odgovara:

- Ja ne znam čak ni šta je od dokaza izneto!

Kada su joj predočeni svi dokazi, na pitanje da li se plaši za bezbednost unuka i svoje druge ćerke, koja živi u Kanadi, Milanka Ljubičić je mirnim glasom odgovorila:

- Ne znam šta da kažem za te dokaze, ali takve stvari kada se dešavaju nikome nisu prijatne. Ne znam gde su deca, brinem za njih! Samo znam da su u nekoj socijalnoj ustanovi, ali nemam pojma gde.

Milanka Ljubičić ističe da ostaje pri stavu da neće tražiti starateljs­tvo nad troje dece svoje ćerke ane.

- Potpuno sam nesposobna za čuvanje dece. Ne trojicu, nego jednoga! Ja sam dijabetiča­r 30 godina, imam probleme sa nogama. U martu treba opet da se iskontroli­šem, sad pijem lekove. Možda dođe do neke vrlo komplikova­ne operacije i jednostavn­o nisam u mogućnosti - kaže Milanka Ljubičić.

Po pitanju dece nije razgovaral­a ni sa drugom ćerkom.

- Ona čeka da se završi sve ovo. Šta će onda uraditi, stvarno ne znam. Meni je značajno da se moje dete pronađe živo i ništa drugo. Ništa drugo me ne interesuje osim toga! - kaže majka ane Volš za “Blic televiziju”.

Podsetimo, ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je njen nestanak tek tri dana kasnije. Istragom je utvrđeno da je on opstruisao istragu, a u podrumu kuće pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, te američka policija sumnja na najstrašni­ji scenario. Brajan Volš se nalazi u istražnom zatvoru, gde čeka epilog istrage.

IAKO TELO ANE VOLŠ JOŠ NIJE PRONAĐENO, ZA NJENO UBISTVO UHAPŠEN JE I OPTUŽEN NJEN SUPRUG BRAJAN

 ?? ??
 ?? ?? „Želim samo da se moja ćerka pronađe živa! Ništa drugo me ne interesuje“, izjavila je Milanka Ljubičić, majka nestale Ane Volš
„Želim samo da se moja ćerka pronađe živa! Ništa drugo me ne interesuje“, izjavila je Milanka Ljubičić, majka nestale Ane Volš

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia