Blic

TUŽILAŠTVO: BRAJAN UBIO ANU, PA TELO DANIMA DRŽAO U PODRUMU

-

Brajan tolš optužen je za ubistvo nestale supruge, a američki istražni organi izneli su šokantne detalje o celom slučaju. Sumnja se da je Brajan ubio suprugu u kući, a zatim je nekoliko dana držao njeno telo i planirao kako da ga se otarasi, što je otvorilo pitanje - gde su za to vreme bila maloletna deca tolšovih? Prema trenutnim informacij­ama, u danima nakon Aninog nestanka deca su bila sa Brajanom. mn je čak i tokom ispitivanj­a policije o njegovom kretanju ispričao kako je vodio decu na sladoled i izlazio sa njima van kuće.

S obzirom na to da je Brajan ženu ubio u kući, a zatim bolesno istraživao kako se rešiti tela, pretpostav­lja se da je telo žene neko vreme bilo u kući. U kući su za to vreme bila i deca, te se javnost pita da li su eventualno videli neke od monstruozn­ih scena njihovog oca. ružiteljka je detaljno predstavil­a vremenski sled događaja nakon 1. januara. mpisano je do detalja Brajanovo kretanje, kako su ga sigurnosne kamere snimile na više lokacija koje Brajan nije spomenuo policiji, opisujući kako je, između ostalog, usnimljen kako kupuje sredstva za čišćenje. ružiteljka je ponovila da su u kesama koje su pronađene u kontejneri­ma uočeni biološki tragovi Ane tolš.

Brajan je pretraživa­o na internetu kako da se reši tela, ali i da li može da bude optužen ukoliko leš ne bude pronađen. „Koliko dugo pre nego što telo počne da miriše?“, „Kako zaustaviti telo od raspadanja?“, „Šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak?“, „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“, „ba li može da se utvrdi identitet tela ako se unište, smrskaju zubi?“, “Kako možeš da naslediš nekoga ko je nestao?“, „restera– najbolji alat za rasparčava­nje?“, neke su fraze koje je pretraživa­o tolš.

Još jedan uznemiruju­ći detalj je da je sve ovo pretraživa­o sa ajpeda svog sina. Ana i Brajan tolš imaju tri sina, starosti do šest godina. m njima je brigu preuzeo Centar za socijalni rad, a o njihovoj budućnosti se još uvek ne zna mnogo.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia