Blic

Veljko u Titelu gradi zoološki vrt

Bokser i sin balkanske zvezde ispričao je da planira više da se posveti poljoprivr­edi i da neće dozvoliti da mu sin odrasta u beogradsko­m smogu.

- Marija LEKIĆ

U 17. epizodi serijala “Ceca show”, koja se emituje svakog petka od 22 sata na Blic televiziji (MTS platforma, iris TV, kanal 115), gledaoci su imali priliku da bolje upoznaju život Bogdane i Veljka ražnatović­a u Titelu. Njih dvoje venčali su se u novembru 2019. godine, a u junu 2020. su dobili sina Željka. Preselili su se u Titel, na porodično imanje rodićevih (Bogdanine porodice), gde su napravili svoju oazu mira. Bogdana i Veljko u Titelu žive mirnim životom, posvećeni su sinu Željku i iščekuju dolazak drugog sina Krstana, a javnosti su, nakon rođenja sina, počeli sve ređe da se pojavljuju.

U novoj epizodi “Ceca šou” Veljko je istakao da on i Bogdana smatraju da je za malog Željka zdravija sredina Titel od Beograda.

- Prekretni momenat za mene da pređem na selo bio je trenutak kada sam shvatio da je Beograd otišao u nepovrat i da ne želim da mi dete odrasta u toj sredini - rekao je Veljko.

Njihova kuća sa ogromnim dvorištem opasana je visokim zidinama i neobičnom kapijom. Bokser je u raskošnom dvorištu napravio i prostrani bazen, ali izgradio mali letnjikova­c iza kuće kako bi porodica mogla na miru da uživa u letnjim danima. Nedaleko od njihovog doma nalazi se i ogromna farma po kojoj su rodići i poznati.

- Selo me privlači kao i svi poslovi na selu, nadam se da ću još više ući u tu poljoprivr­edu. Voleo bih da imam mini zoovrt, da radim na repopulaci­ji nekih ugroženih vrsta poput egzotičnih mačaka, medveda - kaže ražnatović.

Mladom bračnom paru od velike pomoći su Bogdanini roditelji Danijela i Bogdan koji su uvek tu da pričuvaju malog Željka i pomognu u svakodnevn­im obavezama.

- Na Željka uvek mora neko da pazi. Njemu je lepo i u Titelu i kod moje mame, totalno drugačije provodi vreme u Beogradu i ovde. Smatram da je za njega zdravije da odrasta u Titelu - ispričao je Veljko koji kaže da sebe ne pronalazi u gradskom životu.

- Uživam sa svojim psima, imam svoje motore, razonode. Dođe mi društvo, igramo malo košarku. Hiljadu puta je bolje i mirnije nego život u Beogradu, niti idem negde, niti izlazim. Ne vidim šta bih mogao da radim u tom smogu - rekao je Veljko.

Njegova supruga Bogdana ušla je u šesti mesec trudnoće.

- Trenutno se osećam isto u trudnoći kao što je bilo sa Željkom. jedem sve, budim se noću da bih jela. Ne volim što je tako, ali i dalje sam mršava. Veljko je oduševljen što je dečak, ali ja sam htela devojčicu. Navijam da treće dete bude devojčica. Veljko je presrećan, on je govorio od početka da je

siguran da opet nosim dečaka. Pričao je od početka i koje će ima da nosi, i eto, bio je u pravu - kaže Bogdana.

Ispričala je i da mali Željko još uvek nije svestan da će uskoro postati stariji brat.

- Mislim da još uvek nije svestan, ali ne voli. On je u centru pažnje, pa je malo i ljubomoran. Kažem mu da dođe da poljubi stomak, da ljubi batu, a on neće. navikao je da svi obleću oko njega, da je on najvoljeni­ji.

Koketira sa svima nama, jako je šarmantan. Jako je umiljat. Pun je energije - ispričala je Bogdana.

Anastasija u sevilji

Pevačica anastasija Ražnatović već duže uživa u ljubavi sa fudbalerom nemanjom Gudeljom, a sada je ekskluzivn­o u novoj, 17. epizodi “Ceca show” otkrila detalje njihove veze. anastasija je nedavno otišla u Katar kako bi momka nemanju bodrila na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Ističe da se u Kataru provela fenomenaln­o, ali da ona i nemanja nisu imali puno prilike da vreme provedu zajedno.

- Bilo je ekstra u Kataru. Jednom smo se samo videli. Tada je imao slobodno, nema to da odeš da se vidiš sa nekim kad ti hoćeš, nego kako selektor Piksi kaže - ispričala je anastasija.

anastasija Ražnatović i nemanja Gudelj su se po povratku sa aerodroma „nikola Tesla“uputili pravo u njen porodični dom na Dedinju, gde su proveli noć zajedno, a nakon toga su otišli u Španiju, gde fudbaler već dugo živi.

- vratili smo se isti dan nazad, ali različitim letovima jer je on morao da ide sa reprezenta­cijom. Bili smo to veče u Beogradu, posle toga smo otišli u Sevilju da iskoristim­o tih par dana što je imao slobodno, jer oni od treninga nikada nisu slobodni - kaže anastasija.

anastasija je inače u nekoliko navrata istakla da je njen život sada na relaciji Sevilja-beograd, te da joj ova putovanja nimalo teško ne padaju, već ih smatra užitkom.

Ukoliko propustite da pogledate novu epizodu “Ceca show”, reprize možete pogledati subotom u 8.30 i 17 sati na Blic Tv.

UŽIVAM SA SVOJIM PSIMA, IMAM SVOJE MOTORE, RAZONODE. DOĐE MI DRUŠTVO I IGRAMO KOŠARKU. HILJADU PUTA BOLJE I MIRNIJE ŽIVIM OVDE, KAŽE VELJKO

 ?? ?? Dobrobseb osećam,bjedinob štobmnogob jedem.bnavijamb dabtrećebd­eteb budebdevoj­čica
Dobrobseb osećam,bjedinob štobmnogob jedem.bnavijamb dabtrećebd­eteb budebdevoj­čica
 ?? ?? Beogradb jebotišaob­ub nepovratbi­bneb želimbdabm­ib detebodras­tabub tojbsredin­i
Beogradb jebotišaob­ub nepovratbi­bneb želimbdabm­ib detebodras­tabub tojbsredin­i
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? ANASTASIJA UŽIVA U ŽIVOTU NA RELACIJI SEVILJABEO­GRAD
ANASTASIJA UŽIVA U ŽIVOTU NA RELACIJI SEVILJABEO­GRAD

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia