Blic

MILAN MILOŠEVIĆ

Voditelj kaže da je “Pink” napustio u dogovoru sa Milicom Mitrović i bez zle krvi. On kaže da je posao počeo da utiče na njegovo zdravlje, što je jedan od mnogobrojn­ih razloga za prekid saradnje. Cifra će odlučiti gde prelazim jer imam kredit

- Jovan ILIĆ

oditelj Milan Milošević pre dve nedelje saopštio je da više neće biti deo projekta „Zadruga“. Mnogi su se zapitali šta se tu zapravo desilo? Teorije oko Milanovog odlaska sa „Pinka“bile su razne, a sada on prvi put za „Blic“otkriva šta se dogodilo.

- Kada sam u pitanju ja i odlazak sa „Pinka“, Balkan je goreo. To je rečenica koju sam prvi rekao, a postala je društveno aktivna na svim društvenim mrežama. Glavni razlog odlaska sa „Pinka“je nezadovolj­stvo koje se nakupilo. Doneo sam odluku u trenutku kada je to bilo najbolje za mene. Rešio sam i presekao. Imao sam nekoliko dana za razmišljan­je i nisam se dvoumio. Dao sam otkaz Milici Mitrović. Presabrao sam se, shvatio sam da je odluka koju sam doneo najbolja za mene – priča Milan i nastavlja:

- Mnogo aspekata je uticalo, između ostalog od 2017. godine ne spavam. Zdravstven­o stanje mi je narušeno, ali ništa od toga nije konkretan razlog. Izgubio sam svoj život, radio sam i živeo samo za posao. Kada to sve stavim po strani, osetio sam da nisam deo te priče i da treba da odem. Projekat „Zadruga“sam bio ja. Trista posto sam davao sebe za rijaliti, što su mi potvrdili i moji nadređeni. Moj maksimum je doprineo tome da svaka emisija bude najgledani­ja.

Milošević kaže da je zbog toga očekivao mnogo više.

- U tom nezadovolj­stvu sam očekivao nešto više. Sve poslovne priče koje imam sa „Pinkom“, ostaju između nas. Ima tu raznih segmenata. Zaslužujem za sebe više, što ne znači da su oni ispali loši poslodavci. oni su za mene bili dobri i ja ću njih uvek hvaliti. Svu sreću im želim u životu. Ko zna, možda opet budem radio neki novi projekat na „Pinku“. Za sve opcije sam otvoren – izjavljuje bivši voditelj „Zadruge“koji odgovara na spekulacij­e da se sa određenim ljudima na „Pinku“posvađao.

- Jedini ljudi koji su odlučivali o mom poslu su Milica i Željko. Moj posao je bio da slušam Milicu. Samim tim nema mesta za prazne priče da sam se nekim svađao. Razišli smo se civilizova­no, nijednu ružnu reč nisam čuo od Željka i Milice. Kada god sam odlazio kod Željka na sastanke govorio mi je da sam jedan od najbitniji­h zaposlenih u „Pinku“, kojih ima više od hiljadu. Sve te priče koje su „rekla, kazala“su budalaštin­e. ne verujem da bi se bilo ko usudio da mene proziva i dira. ničiji posao nisam ugražavao, jer svi manje-više imaju istu platu. Tri sezone sam radio i dan i noć. Kada sam rekao da sam premoren, onda su doveli pojačanje - Ivanu Šopić – ističe Milan i otkriva da li ga je neko kontakirao od bivših kolega.

- To su stvari koje se tiču samo mene, nisam se ni ja mešao u njihove životne odluke. nikada nismo ni bili preterano bliski prijatelji. Sve je bilo kolegijaln­o – napominje Milošević i za kraj otkriva kakvi su mu planovi za budućnost.

- od trenutka kada sam se oglasio da više nisam deo „Pinka“, počeli su svi sa ponudama indirektno i direktno. naravno da mi je na umu šta ću i kako ću. Gde god budem radio, napraviću ogroman rejting. Sve to košta da bih ja bio ja, bitna je velika cifra. Da bih bio opušten u tome što radim, moram da budem zadovoljan svim aspektima. Uzeo sam kuću na kredit, moram da razmišljam o egzistenci­ji – zaključuje Milan.*

 ?? ?? Gde god budem radio, napraviću ogroman rejting. Sve to košta da bih ja bio ja, bitna je velika cifra
Gde god budem radio, napraviću ogroman rejting. Sve to košta da bih ja bio ja, bitna je velika cifra

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia