Blic

JETMIR SE KRIJE, DESET DANA OD NJEGA NEMA NI TRAGA NI GLASA

Srpska i crnogorska policija tragaju za osumnjičen­im za ubistvo studentkin­je u Beograd Gde je Jetmir Gočaj? Ovo pitanje iznova se postavlja već osam dana koliko traje potraga za osumnjičen­im za monstruozn­o ubistvo studentkin­je Ivane Krivokapić (26).

- DIJANA BOGOSAV

Od crnogorsko­g državljani­na za kojim je raspisana međunarodn­a poternica, pošto je, kako se sumnja, zadavio devojku iz ljubomore, gotovo da nema ni traga ni glasa. Ovaj muškarac je svoje stvari spakovao i nestao zbog čega je nedostupan državnim organima Crne Gore i Srbije koji intezivno tragaju za njim.

Ivana je, kako je utvrđeno istragom, ubijena 23. decembra u periodu između 0.37 i 5.30 ujutru. Ovo ubistvo se stavlja na teret Jetmiru, a kako je Više javno tužilaštvo u Beogradu saopštilo Jetmir je boravio u stanu kod Ivane čak 12 dana pre nego što ju je ubio. Kobnog dana, kako se sumnja, došlo je do svađe između njih dvoje, nakon čega je Jetmir odlučio da Ivani oduzme život tako što joj je rukama stezao nos i usta dok nije izdahnula.

Kada je nesrećna devojka preminula, Gočaj je zaključao stan i ključ poneo sa sobom. Kako se sumnja, istog dana je autobusom napustio teritoriju Srbije.

BORILA SE SA UBICOM

Nesrećnu devojku su braća pronašla sutradan. Kako se nije javljala na telefon, oni su razvalili vrata i zatekli je na krevetu otkopčanih pantalona i podignute bluze. Na sebi je imala modrice po vratu, kao i povrede usne, oka, ali i prstiju šake i podlaktice.

Sa vrata su joj bila pokidana dva lančića koja su

ostavljena na komodi, a pored je pronađen mobilni telefon kao i kožni rokovnik. Povrede na prstima i rukama ukazivali su već tada da se borila sa ubicom.

Nakon što je otkriveno da je Ivana ubijena, njen ubica je na svojim društvenim mrežama redovno objavljiva­o potresne poruke. Tragove da je upravo on odgovoran za smrt devojke pokušao je da prekrije na sve načine, pa se tako dopisivao i sa novinarima.

- Anđele moj. Čisto ne mogu da verujem da se tebi

Strahuje se da je svoje sklonište Gočaj pronašao na Prokletija­ma, gde je bio vodič, ali nije isključeno ni da je pobegao na KIM ili u Albaniju

 ?? ??
 ?? ?? Sebi je alibi Jetmir je pokušao da napravi tako što je pisao raznim poznanicim­a iz Beograda da želi da se vidi s njima. Međutim, svi su ga odbili.
Sebi je alibi Jetmir je pokušao da napravi tako što je pisao raznim poznanicim­a iz Beograda da želi da se vidi s njima. Međutim, svi su ga odbili.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia