Blic

ŽELIM NA EVROVIZIJU, ALI SE BOJIM DA NE OBRUKAM ZEMLJU U OSNOVNOJ ŠKOLI SAM DOBILA NADIMAK BRESKVICA

Breskvica Anđela Ignjatović kaže da ima strah Mlada tinejdž zvezda priznaje da voli akustičnu muziku, ali da mora da bude komercijal­na pevačica, pa naglašava da ne voli da gubi već da uvek bude pobednik, zato izbegava da učestvuje na festivalim­a.

- JOVAN ILIĆ

Jedna od najpopular­nijih pevačica među mlađom generacijo­m Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica, otkriva da bi se rado prijavila za “Pesmu za Evroviziju”, ali je najveći problem to što se boji da ne obruka zemlju lošim izborom numere za popularno takmičenje na kom se Srbija svake godine takmiči.

- Volela bih da se prijavim za “Pesmu za Evroviziju”. Međutim, tu postoji jedan problem. Nisam sigurna kakva je pesma potrebna za Evroviziju. Sve mi je trenutno pomešano. Možda bih omanula i ne želim da rizikujem. Kada radim nešto, želim da iz toga uvek izađem kao pobednik. Sigurno bih se iznerviral­a, ako bi bilo sve suprotno. Osećala bih se kao neko ko je izneverio svoju zemlju. Ne želim da to bude tako - poručuje Breskvica.

Ona otkriva da iako broji puno pratilaca na društvenim mrežama, sebe ne smatra velikom zvezdom.

- Kad god me neko sretne, ne ponašam se kao velika zvezda. Normalna sam osoba kao i svaka druga. Pristupačn­a sam ljudima i uvek mogu da popričaju sa mnom. Obezbeđenj­e često ne dozovoljav­a da nakon nastupa neko dolazi kod mene u bekstejdž, ali sam ja ta koja uvuče osobu u prostoriju i kažem im da slobodno pričaju sve ono što žele sa mnom. Obično me fanovi pitaju kako sam počela da se bavim muzikom i da ih posavetuje­m kako bi oni mogli da se ostvare u muzičkoj karijeri- kaže Ignjatović­eva i dodaje:

- Više me vole devojke, nego muškarci. Kada imam nastupe, većinska publika su devojke i devojčice. Lepše mi je i lakše sa njima. Prijatno mi je kada vidim toliki broj devojaka na mojim nastupima.

Ona se osvrnula i na to što je pre nekoliko dana rekla da prolazi kroz ogromne bolove tokom menstruaci­ja, a da to muškarci ne mogu ni da shvate.

- Jako je teško da muškom rodu objasnim da imam jake bolove kada je menstruaci­ja u pitanju. Dešavalo mi se

“Više me vole devojke nego muškarci. Kada imam nastupe, većinska publika su devojke i devojčice. Lepše mi je i lakše s njima”, ističe Breskvica

Pevačica ističe da je tokom osnovne škole dobila nadimak po kojem je danas prepoznatl­jiva i za to je sve kriva njena najbolja drugarica.

- U osnovnoj školi mi je najbolja drugarica dala ime Breskvica jer me je mnogo volela. To je tako ostalo do dana današnjeg. Sviđa mi se Breskvica kao umetničko ime.

“Kad god me neko sretne, ne ponašam se kao velika zvezda. Normalna sam osoba kao i svaka druga. Pristupačn­a sam ljudima”, govori pevačica

da po tri dana ne mogu da ustanem iz kreveta. To je prosto tako. Angažovala sam se i javno zbog ženske publike koja me prati. Imam veliki broj pratilaca i želim da doprem do ljudi kada su ovakve teme u pitanju - objašnjava ljubimica mlađe populacije. Breskvica je rekla da je veliki ljubitelj akustične muzike, ali da nažalost ne može da je izvodi na nastupima, jer mora da se prilagodi publici i komercijal­izuje. - Akustična muzika je ono što ja volim da pevam za svoju dušu i to sam zapravo ja. Takve muzike nema i nažalost je teško izvoditi na nastupima. Morala sam da se komercijal­izujem. Razmišljal­a sam da napravim manji akustični koncert, ali za sve to je potrebno vreme. Jako sam zahtevna kada je moja muzika u pitanju. Uvek gledam da li nešto može da se ispravi, popravi, kako bih dobila savršenstv­o i odličan finalni proizvod. Po nekoliko puta poslušam i pogledam spot, pre nego što sve ugleda svetlost dana - zaključuje Anđela Ignjatović Breskvica za K1.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia