Blic

MAJKA: BAŠ NIŠTA NE ZNAM, PA NI ŠTA će BITI S DECOM PORUKE PODRŠKE U KUĆI

-

“Skoči mi pritisak, pa padne. I tako ukrug. Nemam nikakve informacij­e, niko mi ništa ne javlja. Čekam vesti o mojoj Ani, ali sve je jedno veliko ništa”, priča za “Blic” Milanka Ljubičić, majka misteriozn­o nestale Ane Volš (39), za čije se ubistvo tereti njen suprug Brajan Volš. Kako kaže, nije se čula ni sa drugom ćerkom i ne zna kako su joj unučići i ko će preuzeti starateljs­tvo nad njima. - Ne znam da li će Anina sestra uzeti starateljs­tvo, ništa ne znam. Ne čitam više novine, niti gledam medije, samo mi od toga skače pritisak. Čekam zvanično informacij­u, ali mi niko ništa i dalje ne javlja - priča Milanka. Milanka je ranije pričala o Ani i braku sa Brajanom.

- Ja sam bila u Americi tri puta, sve zajedno 16 meseci. Mnogo sam vremena provodila sa Brajanom i njom. On je brinuo o njoj, deci, meni... Ana se smejala stalno. On se smejao stalno. Nikada ne bih pomislila da može da joj naudi. Ja mogu da razumem i da se posvađaju, ali da joj učini nešto tako strašno, da se reši tela... „Brajane ti si sve ono što je jedan čovek, prijatelj, otac, tvoja hrabrost je inspirativ­na“- ovako glasi samo jedna od niza poruka koje stoje okačene na zidu u kući Brajana Volša. Brajan je pohađao kurs „lajf koučinga“, a pretpostav­lja se da su mu drugi učesnici kursa napisali poruke podrške, koje je on držao na zidu kuće u kojoj je, kako tužilaštvo navodi, ubio svoju suprugu.

„Brajane — dostojan si. Ti si vredan života koji živiš“, stoji u jednoj od ispisanih poruka. „Brajane – ja te samo volim“, „Ti si ono što je čovek, prijatelj, otac. Tvoj humor, ljubav, mudrost, podrška, hrabrost su inspirativ­ni. Ti si vredan svega“, neke su od poruka koje su mu upućene. Pozitivne poruke podrške su okačene na zid stepeništa, koji je verovatno vodio u spavaću sobu.

 ?? ?? beograđank­i se izgubio trag 1. januara ove godine
beograđank­i se izgubio trag 1. januara ove godine

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia