Blic

JANUAR U PORTUGALU KOD SUPRUGE TIJANE

Popularni glumac protekle tri nedelje proveo je u Lisabonu, gde mu živi novopečena mlada, a s putovanja je delio najlepše kadrove.

- LOLA STOJANOVIĆ

Kao bomba je u oktobru prošle godine odjeknula vest da se Miloš Timotijevi­ć razveo i ponovo oženio, i to 15 godina mlađom Tijanom Simić. Kako Tijana živi i radi u Portugalu, a Miloš ima stalne angažmane u Srbiji, novopečeni bračni par nije imao puno prilike da uživa u zajedničko­m vremenu. Ipak, glumac je nakon Nove godine odlučio da pauzira s poslom i ceo januar posveti upravo supruzi.

- Od samog upoznavanj­a znali su da neće biti lako zbog velike udaljenost­i, ali im to tada, a ni sada, nije predstavlj­alo prepreku. Vreme nakon svadbe su nadoknadil­i i ovog puta se žrtvovao Miloš,

kome su za predstave u kojima igra našli zamenu. Tijani je to bio još jedan dokaz njegove ljubavi - rekao je izvor blizak bračnom paru na početku, te je dodao:

- Miloš uživa u obilasku Portugala i svakog ćošeta u Lisabonu, a Tijana u ulozi turističko­g vodiča. I njemu prija da je na malo dužem odmoru jer inače maltene da nema slobodnog dana kada su snimanja i probe predstava.

Timotijevi­ć je na Instagramu objavio nekoliko fotografij­a s putovanja i ni na jednoj nije bila Tijana jer od samog početka nisu želeli da budu transparen­tni.

„Život je putovanje, putovanje je život“, napisao je glumac u opisu raznih pejzaža, a ljudi su mu u komentarim­a ostavljali pozitivne reakcije.

„Raj“, glasio je drugi opis fotografij­e gde glumac uživa na obali okeana, kao i u Tijaninom domu na bazenu, pod zvezdanim nebom.

Kako Tijana u Portugalu još odmalena živi s porodicom, nije bilo sumnje da će Miloš i s njima provoditi

vreme.

- Tijana je odvojena od roditelja, ali se trudi da ih često posećuje, i sada se mnogo radovala ponovnom susretu Miloša i njih. Njega su lepo prihvatili, ne obaziru se na njihovu razliku u godinama jer njihova ćerka ne skida osmeh s lica - zaključio je naš izvor.

Podsetimo, Timotijevi­ć se 2022. razveo od supruge Dunje nakon 13 godina braka, a nedugo nakon toga se

zavetovao na večnu ljubav Tijani. Timotijevi­ć i Tijana su se navodno zabavljali samo 40 dana. Glumac je ženidbu potvrdio na Instragram­u, pokazavši burmu uz komentar: “Zauzet”. Na ceremoniji je bio uzak krug njihovih prijatelja i članova porodice, među kojima i Milan Marić i Tamara Krcunović. Ekipa “Blica” je tada pozvala glumca, a on je samo rekao kako ne želi da komentariš­e svoj privatan život.

 ?? ?? u predstavam­a su ga tokom januara menjale kolege
u predstavam­a su ga tokom januara menjale kolege

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia