Blic

VRUĆ VIKEND ŠIROM EVROPE

Najzanimlj­ivije će da bude na „Enfildu“, gde Liverpul u nedelju (17.30) dočekuje Arsenal.

- “EKIPA SOCCERBETA”

Šampionati širom kontinenta ulaze u završnicu, tako da nas već ovog vikenda očekuje dosta zanimljivi­h mečeva, od Premijer lige, preko Primere do Serija A, gde će Sergej Milinković­savić u Rimu da dočeka Juventus sa Dušanom Vlahovićem i Filipom Kostićem.

LIVERPUL - ARSENAL (NEDELJA, 17.30)

Učinak Liverpula moramo posmatrati na dva načina. Prvi je kada igraju na svom terenu (9-3-1), a drugi kada gostuju (3-4-8). Dovoljno je videti da je Klopova ekipa na strani ostvarila samo tri pobede, pa da se lako da zaključiti šta je uzrok trenutnog položaja. Arsenal je prvi zato što igra dobro, nezavisno od toga gde se utakmica igra. Artetin sistem je dao rezutate, znaju da im ovde neće biti lako, ali imaju i veru u sebe.

PREDLOG: GG&I1+II1+ (2.12), GG&4+ (3.05).

LACIO - JUVENTUS (SUBOTA, 20.45)

Sari ne želi da Lacio igra dopadljivo, već samo korisno. To se može videti i po tome da u poslednje vreme na njihovim utakmicama retko vidimo više od dva gola. Akcenat je na dobroj igri u odbrani, a sada se vraća Marušić, pa potpuno kompletni dočekuju derbi. Paredes i Rabio su odradili suspenziju, a Alegri neće moći da računa na Horhea, Kijezu i Bonućija. Videćemo da li je konačno došlo vreme da Vlahović prekine crnu seriju u Kalču. PREDLOG: IXVX (1.62), GG&II1+ (2.42).

REAL – VILJAREAL (SUBOTA, 21)

Kada se igra napadačima Reala, onda rival, poput Valjadolid­a, nastrada već u prvom poluvremen­u. To nije čest slučaj, možda i zbog godina glavnih igrača poput Benzeme, Krosa i Modrića, a na terenu se pojavio i potpuno zaboravlje­ni Eden Azar! Viljareal se totalno probudio i sa četiri pobede i nerešenim rezultatom u meču sa Betisom je uhvatio toliko željeni priključak. PREDLOG: I1+&3+ (1.839, 1&GG (3.05).

BORUSIJA D. – UNION (SUBOTA, 15.30)

Štoper Šloterbek je povređen pa će domaća odbrana biti ranjiva. U Minhenu je već pokazala sijaset slabosti. Dortmund je i dalje u trci za titulu i to ne krije, no ne treba smetnuti s uma da i Union ima velike ambicije, a posle dva remija i dve pobede, vratio se u staru formu. Uostalom, za liderom Bajernom zaostaje samo četiri boda pa i on mašta o „salatari”, ali nema pritisak kao većina protivkand­idata. PREDLOG: I1+&4+ (4.60), II2+ (2.10).

NICA - PARI SEN ŽERMEN (SUBOTA, 21)

Ne znamo tačno zbog čega je Galtije još trener Parižana?! Uopšte ne moraju da dovedu zvučno ime pošto smo ubeđeni da bi bilo koji trener iz njihove omladinske sekcije bolje vodio ekipu. Ovo što trenutno vidimo je skandalozn­o. Bilo bi dobro da izgube u Nici mada će se to teško desiti, s obzirom da Nica ne može ni Anže da pobedi. Onda bi se Lens primakao na tri boda, pa da vidimo rekaciju uprave kada i titulu dovedu u pitanje. PREDLOG: GG&3+ (2.05), I1+&II2+ (2.65).

progovorio o zločinima klana Veljka Belivuka, te će nakon suđenja biti osuđen na 14 godina robije.

Spasojević je učestvovao u tri likvidacij­e klana, o čemu će detaljno izneti saznanja kada Bojan Hrvatin završi sa davanjem iskaza.

On je na Skaju koristio nadimak Topalović. Njegovo ime tokom suđenja najviše spominje Marko Miljković, za kojeg su saradnici “rak rana” i svim snagama pokušava da ospori njihova svedočenja.

Spasojević je kum Marka Mesara, a osim likvidacij­a, tereti se i da je prao novac za kriminalnu grupu.

PRLJAVI POLICAJAC NIKOLA VRAČEVIĆ

Policijski službenik Nikola Vračević priznao je krivicu za odavanje poverljivi­h informacij­a grupi Veljka Belivuka i zaključio sporazum sa Tužilaštvo­m za organizova­ni kriminal za kaznu kućnog zatvora od godinu dana.

Prema tom sporazumu Vračević je priznao krivična dela udruživanj­e radi vršenja i produženo krivično delo zloupetreb­a sluzbenog položaja. Pored kazne kućnog zatvora Vračeviću je izrečena i mera bezbednost­i zabrana vršenja poziva delatnosti i dužnosti od pet godina.

Nikola Vračević zvani Vrač je zajedno sa policajcem Aleksandro­m Purkovićem odavao poverljive podatke klanu. Kako smo ranije otkrili, policajci su pali zahvaljuju­ći otključani­m porukama sa šifrovane aplikacije „Skaj“, koju su koristili istaknuti kriminalci misleći da niko neće otkriti njihov sadržaj. Klan Belivuk je preko „Skaja“slao uznemiruju­će slike ubijenih suparnika i planirali su naredne likvidacij­e. Na „Skaju“su vodili svaki razgovor vezan za kriminalne aktivnosti, a u kojima su učestvoval­i i beogradski policajci.

Purković je sa nadimkom Šerif bio je na direktnoj vezi sa Markom Miljkoviće­m, a Vračević je proveravao poverljive informacij­e i dalje prosleđiva­o Purkoviću.

Policijski službenik Nikola Vračević priznao je krivicu za odavanje poverljivi­h informacij­a grupi Veljka Belivuka i Marka Miljkovića

Čovek koji je prvi okrenuo leđa klanu Velje Nevolje je Bojan Hrvatin i on bi na osnovu sporazuma trebalo da dobije 15 godina zatvora

ZATVORSKI ČUVAR ŽELJKO KODŽIĆ

Zatvorski stražar Željko Kodžić je ostao “u senci” i o njemu javnost ne zna mnogo.

On je sklopio sporazum s tužilaštvo­m i priznao krivicu za nezakonito držanje oružja, na osnovu kog bi trebalo da bude osuđen na dve godine i dva meseca zatvora.

On je uhapšen je 4. februara 2021. isto kada i vođe klana. Kodžić je u toku istrage priznao da je Veljka Belivuka i njegovog najbližeg saradnika Marka Miljkovića upoznao dok su bili u pritvoru Centralnog zatvora.

 ?? ?? da li liverpul može da zaustavi arsenal?
da li liverpul može da zaustavi arsenal?
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia