Blic

I DANAS GLEDA CRTANE FILMOVE

-

TEA TAIROVIĆ JE jedna od najtraženi­jih pevačica trenutno na našoj sceni i upravo zato ove subote u 16h samo u emisiji “Metar moga sela” koja se emituje na “Blic” televiziji na MTS kanalu 115 saznajte šta o njoj kažu sugrađani, njena mama i prijatelji.

Njena priča počinje u Novom Sadu gde je rođena i gde je provela svoje detinjstvo. Tea je sa samo tri godine počela da se bavi baletom, a onda je uporedo išla i u osnovnu i u baletsku školu, a već posle drugog razreda srednje škole počela je i svoju pevačku karijeru.

- Tu sam bila da prikočim, ako krene da leti kaže, između ostalog, majka Tee Tairović za emisiju “Metar moga sela” i dodaje:

- Njen tata i ja smo imali od samog početka našeg razvojnog života vrlo dobar odnos.

Za mnoge naše pevačice se od malena znalo šta će biti njihov poziv i koliko će uspeha imati, ali to kod Tee izgleda nije bio slučaj.

- Nije bila nešto preterano upadljiva, glasna, kako bi rekao. Nije se činilo da bi mogla da napravi ovako nešto - kaže porodični prijatelj.

U emisiij saznajte i u

kom delu Novog Sada je odrasla, a videćete i zgradu u kojoj je živela, a sugrađane je takođe ekipa emisije “Metar moga sela” pitala šta misle o ovoj popularnoj pevačici te smo saznali :

- Tea ima posebnu harizmu i zbog toga je mnogi mlade mnogo vole - rekla nam je jedna sugrađanka, dok sugrađanin kaže:

- Moraš da platiš cenu...

Mama Tee Tairović nam je otkirla mnogo detalja iz njenog života, a sa osmehom je podelila i:

- Ubiće me ako ovo kažem, ali moram, i dan danas gledamo crtane filmove.

 ?? ?? „tu sam bila da prikočim ako krene da leti“, kaže teina mama
„tu sam bila da prikočim ako krene da leti“, kaže teina mama

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia