Blic

BIVŠI MI SE SVETI INTIMNIM FOTKAMA

Tviterom kruže fotografij­e na kojima je bivša sportiskin­ja potpuno naga.

- I.MIKIĆ - J. ILIĆ

Ona na Onlyfans-u ima eksplicitn­e fotografij­e, koje prodaje, ali se trudila da ne bude naga zbog sina. O tome je više puta u javnosti pričala

Mnogi su na društvenim mrežama osudili potez njenog bivšeg dečka koji je sporne slike pustio u javnost, dok su drugi poručili Milici da mora da vodi računa šta kome šalje jer je javna ličnost

Društvene mreže ponovo su došle glave bivšoj košarkašic­i Milici Dabović, ovog puta zbog intimnih fotografij­a koje su dospele u javnost. Brzinom svetlosti one su podeljenje na Tviteru, a na njima je Milica naga. S obzirom na to da ovih nekoliko fotografij­a nema na njenom Onlyfans nalogu, svima je bilo jasno da su procurele iz privatne prepiske.

Milica je, za “Blic” otkrila da joj je sve priredio bivši dečko.

- U pitanju je osveta mog bivšeg. Napravio mi je pakao - rekla je Dabovićeva povodom spornih fotogrfija koje su osvanule na Tviteru, a o kojima bruje korisnici ove mreže od juče.

Prema rečima našeg izvora, Milicu je ovo potreslo. - Ona ima eksplicitn­e fotografij­e ali je vodila računa da ne bude naga, zato je juče pokušala sve da se te fotografij­e ne dele dalje, ali nije uspela. Era društvenih mreža potpuno je uzela primat i više nije bilo povratka. Inače, Milica Dabović je u emisiji “Na teraiji sa Slavicom Đukić Dejanović” progovoril­a i o slikanju za Only Fans na kom prodaje svoju intimu. - Ja demonstrir­am svoju seksipilno­st, ono što sam ja zapravo bila, a toliko su me gazili da mi nisu davali na značaju kaže

Milica na šta je profesorka upitala da li je poruka: “Vi kažete ja nisam samo sportista, nisam samo Stefanova mama ja sam lepa žena?”

- Ja kažem da sam žena, majka, kraljica. Moram da volim sebe i moram da kažem ćenama da vole sebe, da rade šta hoće zato što jedan je život i ljudi uvek postoje da vas osuđuju, ali ne osvrćemo se na te, osvrćemo se na one koji nas vole.

Ona je uvek isticala da neća morati sinu da objašnjava fotogrfije na pomenutoj mreži jer nema onih na kojima je potpuno gola.

Inače, Milica je otvoreno govorila o nasilju koje je pretpela od dva emotivna partnera od kojih je jedan otac njenog deteta.

- Ja sam u vezu sa Stefanovim ocem ušla da se spasim od te prethodne. Tada sam samo poželela nekog dobrog čoveka pored mene i da rodim dete. Mislila sam da će me samo dete spasiti od tog pakla. Nisam imala plan da imam porodicu već samo da rodim dete. To je bio moj plan, bez emocija, bez ljubavi, samo da osetim da je neko dobar i opet sam našla najgoreg, izbor mi je bio katastrofa­lan - ispričala Milica i nastavila:

- Sve oblike nasilja sam trpela, ali iz moje perspektiv­e, sada, posle šest godina ja vam iskreno govorim ili bih prijavila nasilje iste sekunde kada je digao ruku na mene jer žena živi u iluziji, nadanjima očekivanji­ma, moli boga da se čovek promeni, eto možda sam se zaljubila zaista, možda je čovek bio drugačiji na početku, možda su mu moje pare udarile u glavu, moja stabilnost, moja porodica, sve ono što sam ja, devojka koja ne izlazi koju ne interesuje noćni život... ili bih sve to drugačije, ne bih nikada prijavila, ali bih ja to sredila. Ne bih ubila, ali drugačije bih. Ma možda bih ga i ubila.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? U pitanju je osveta mog bivšeg, napravio mi je pakao, poručila je Milica za „Blic“kada smo je pozvali da pitamo za fotografij­e koje kruže Tviterom
U pitanju je osveta mog bivšeg, napravio mi je pakao, poručila je Milica za „Blic“kada smo je pozvali da pitamo za fotografij­e koje kruže Tviterom
 ?? Foto:instagram ??
Foto:instagram

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia