Blic

UBIO DEVOJČICU (16) I IZBO JOJ PORODICU ZBOG CRNE MAGIJE?!

Monstruoza­n zločin u beogradsko­m naselju Ripanj Stojan Ilić (38) je u Ripnju nožem ubio 16-godišnju devojčicu N.P. i izbo njenog oca, majku, i babu, koji su mu bili komšije, jer je sumnjao da mu bacaju crnu magiju!

- DIJANA BOGOSAV BOJANA BOGOSAV

Pomahnital­i muškarac je juče nešto posle 14 časova uleteo u kuću svojih komšija i nakon svađe nožem napao ukućane. Zatim je devojčicu oteo, stavio u crni automobil i odvezao na oko kilometar i po od njene kuće gde ju je, kako se sumnja, nožem u obližnjoj šumi nasmrt izbo.

Nezvanično, policija je pronašla telo devojčica na Putu za žuti breg sa ranama na grudima i stomaku. Dok je policija obavljala uviđaj na mestu ubistva se pojavilo se i brat ubijene.

DEDA DEVOJČICE SA UBICOM PIO KAFU

Nakon što je izvršio krvavi pir, monstrum se dao u bekstvo, a policija je odmah pokrenula potragu. On je veoma brzo pronađen i navodno je policiji koja ga je pronašla pretio nožem, i govorio “da mu ni slučajno ne prilaze”. On se, ipak, nakon kraćih pregovora sa policijom predao. Ilić je prema nezvanični­m infromacij­ama pretio i da će se ubiti.

MUP je u svom saopštenju nakon zločina potvrdio da je devojka ubijena i da su tri osobe povređene. Kako su naveli osumnjičen­i S.I. je uhapšen i on će uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Prizori ispred kuće u kojoj se dogodio napad bili su veoma potresni, komšije i rodbina su se okupljali šokirani onim što se desilo, a plač je parao ulicu u kojoj porodica živi. Tetka ubijene N.P. pre nego što je došla nije znala da joj je bratanica ubijena, a kada je čula briznula je u plač.

Deda ubijene devojčice rekao je za N1 da ništa nije ukazivalo da će se dogoditi takav zločin i da je sa osumnjičen­im tog jutra pio kafu.

Kako kaže, Stojan ga je odvezao do autobuske okretnice i on je otišao za Beograd kod doktora. Kada se vratio čuo je za ovu tragediju. Priča i da je kod kuće zatekao puno krvi, a da je druga unuka uspela da pobegne kod njegove sestre od tetke.

DRUŽIO SE SA NJIMA, PA IH ZAVIO U CRNO

Meštani Ripnja kažu da je osumnjičen­i Stojan Ilić dobro poznavao porodicu koju je napao. Ova porodica ima petoro dece i živeli su u jako teškim uslovima. Kako navode stanovnici Ripnja, ćerka ubice je išla u razred sa ubijenom devojčicom.

- Navodno, sumnjao je da mu vračaju i bacaju crnu magiju i zbog toga je uleteo kod njih u kuću. Krvi je bilo na sve strane, čuli se se krici i zapomaganj­e - rekao je za medije jedan od meštana.

Kako pričaju komšije, svi znaju napadnutu porodicu i svi su se trudili da im pomognu koliko mogu.

- Poštena i namučena porodica, živeli su u jako teškim uslovima, dok im dobri ljudi nisu pomogli da obnove kuću - rekao je jedan od njih za “Kurir”.

Kako prenose mediji osumnjičen­i za ovaj zločin je zarađivao za život tako što je kosio i održavao dvorišta. Stojan se, navodno, družio sa

 ?? ?? Policija obavlja uviđaj na mestu ubistva
Policija obavlja uviđaj na mestu ubistva

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia