Blic

CECA DOVELA VOJAŽA NA SESTRIČIN ROĐENDAN

Svetlana Ražnatović je za punoletstv­o Helene Ocokoljić, angažovala je popularne mlade izvođače kako bi atomosferu dovela do usijanja.

- EKIPA BLICA

Sestričina Cece Ražnatović, Helena Ocokoljić, proslavila je 18. rođendan u jednom prestoničk­om restoranu, a folk zvezda joj je za njen poseban dan, priredila pravo iznenađenj­e, dovela je pevače Vojaža (Mihajlo Veruović) i Nućija (Igor Panić).

Tokom pripreme slavlja, Ceca je za “Blic” televiziju rekla da je Helena skromna i da nije tražila nikoga od njenih kolega da pevaju, ali je folk zvezda znala ko joj je najveća želja.

U jednom trenutku večeri došli su Vojaž i Nući, i tada je nastala prava žurka. Helena nije krila uzbuđenje zbog mladih muzičkih zvezda, kao ni njeni vršnjaci, koji su sve vreme bili na nogama dok su oni pevali. Iako nije znala sve pesme, Ceca je đuskala zajedno sa njima. Da se i Nući dobro proveo, govori i selfi koji je napravio sa Cecom, a na fotografij­i oboje nisu skidali osmeh sa lica.

Helena je za ovu priliku izabrala kratku crnu haljinu sa puf rukavima, a doterale su se i Ceca, i Lidija Ocokoljić. Ceca je nosila dugu plavu šljokičavu haljinu sa otvorenim leđima, dok joj je kosa bila u repu, a Lidija se odlučila za krem toaletu i veliku dijamantsk­u ogrlicu.

- Danas smo se setili kakva je bila kada je bila beba, kako je rasla, bila je nevaljala. Ceo dan sam pod pozitivnim uzbuđenjem – istakla je Ceca za “Blic” pre proslave, a kasnije se i ona latila mikrofona i pevala neke od svojih hitova, koji joj je mlađi deo gostiju tražio.

Ceo prostor je bio savršeno sređen do najsitniji­h detalja, stolove su krasili elegantni crni stolnjaci i cvetni aranžmani, a na sredini svečane sale je okačen baner sa natpisom na engleskom “Srećan rođendan Helena”.

Među 150 zvanica bili su prijatelji, rodbina, a došao je i Veljko sa trudnom Bogdanom i sinom Željkom, koji je bio među najveselij­ima.

Na proslavi su se pojavile i Aleksandra Mladenović i Vanja Mijatović, koje su otpevale nekoliko pesama, a na kraju večeri, kada je došao red na tortu, stigli su trubači. Torta je bila velika, na čak četiri sprata, a krasio ju je veliki cvetni aranžman.

 ?? ?? i tetka se latila mikrofona
i tetka se latila mikrofona

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia