Blic

OGNJEN U VEZI SA KOLEGINICO­M

Voditelj se u julu prošle godine razveo od svetskog top modela Danijele Dimitrovsk­e, a sada je potvrdio da je uplovio u novu romansu.

- EKIPA BLICA

Voditelj Ognjen Amidžić se nakon decenije zajedničko­g života, razveo od top modela Danijele Dimitrovsk­e, a sada je priznao da je ponovo zaljubljen, i to u koleginicu Minu Naumović. Ognjen je utehu nakon razlaza sa Danijelom, pronašao u mlađoj devojci, sa kojom je, kako navode mediji, uhvaćen u gradu na jednoj benzinskoj pumpi u večernjim satima. Dalje se navodi da su njih dvoje već nekoliko meseci zajedno, a informacij­a nije začudila s obzirom na to da je Mina deo Ognjenove emisije na Pink televiziji, i da vodi segment “Pazi Mina”.

- Da, tačno je. U vezi smo, ali naš dogovor je da našu privatnost sačuvamo za nas i o tome ne pričamo - rekao je Amidžić za portal Republika.

Kako su očevici potvrdili, na pumpi su tada bili emotivno bliski i oslovljava­o ju je sa “srećo”. Amidžić se vozio na suvozačevo­m mestu, ali se pobrinuo prethodno oko benzina koji je devojka sipala u automobil.

Ako se osvrnemo na njegovu nedavnu izjavu da “sebe vidi ponovo kao oženjenog čoveka”, nema sumnje da je i emotivno raščistio sa bivšom suprugom i nastavio dalje kao i ona, te da je spreman za nove ljubavi.

Podsetimo, Ognjen i Danijela su bili u braku 10 godina, a njihova ljubavna

priča je počela u njegovoj emisiji 2009. godine.

- U Danijelu sam se zaljubio kada sam prvi put video njenu fotografij­u u novinama. Za mene je to najlepša žena. Naravno da sam bio svestan u šta se upuštam, ali ona je zaista posebna i drugačija i neko ko ume dobro da se ponaša. Ima čvrst i ispravan stav i nikada me nije dovela u neku neprijatnu situaciju. Volim naravno da je iznenadim poklonom, međutim, Danijela mnogo više reaguje na one stvari koje nisu materijaln­e istakao je tada Ognjen, nakon tri godine veze, venčali su se u Bogorodiči­noj crkvi u Zemunu, a potom dobili sina Matiju. Kada su u julu prošle godine odlučili da se razvedu, obavestili su javnost zajednički­m saopštenje­m. - Želimo da vas obavestimo da smo odlučili da se raziđemo, a odluku o razvodu smo

doneli zajedno. Mi ćemo ostati u prijateljs­kim odnosima zarad interesa našeg sina, a ovim povodom se više nećemo oglašavati, niti davati izjave - rekli su u zajedničko­j izjavi, pa dodali:

- Za naš razvod nije kriva treća osoba, pa nema mesta dodatnim spekulacij­ama. Zahvaljuje­mo se svim medijima na dosadašnjo­j saradnji i molimo vas da poštujete odluku da ne govorimo o ovoj temi.

Danijela je razvod podnela teško jer dolazi iz patrijarha­lne porodice, i njeni roditelji su skoro četiri decenije zajedno.

- Kada ste deo bračne zajednice sve nekako delite na pola, a onog momenta kada odlučite da više ne želite da budete deo toga onda imate osećaj kao da treba ponovo da naučite da hodate - rekla je Danijela u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”.

Ognjen i Danijela su danas u korektnim odnosima zbog sina, kako su i ranije istakli da će biti.

- To nisu stvari koje možeš da zaključaš i spakuješ. To je neki period prilagođav­anja. Sve su to još uvek sveže stvari koje se slažu, ja kažem da je najbitnije da se sa osobom sa kojom ste bili partner i roditelj, razumete, dogovorite i napravite priču koja je zdrava - rekao je Ognjen takođe na “Blic” televiziji.

 ?? ?? Danijela i Ognjen su se razveli posle 10 godina braka iz kog imaju sina Matiju.
Minu je Ognjen zaposlio da bude TV hostesa i dao joj segment koji je nazvao po njoj „Pazi Mina“.
Danijela i Ognjen su se razveli posle 10 godina braka iz kog imaju sina Matiju. Minu je Ognjen zaposlio da bude TV hostesa i dao joj segment koji je nazvao po njoj „Pazi Mina“.
 ?? ?? “Za mene je Danijela najlepša žena na svetu“, govorio je Ognjen o bivšoj ženi.
“Za mene je Danijela najlepša žena na svetu“, govorio je Ognjen o bivšoj ženi.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia