Blic

CECA SE NE ODVAJA OD BOGDANE

-

Najveća balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović uskoro će dobiti još jednog unuka, a sada je objavila snimak iz automobila sa svojom trudnom snajkom Bogdanom Ražnatović. Ceca je pozirala sa svojom lepom snajkom i oduševile su fanove na Instagramu, zbog čega su im samo stizali kompliment­i.

Ceca i Bogdana su pozirale nasmejane u luksuznom automobilu. Bogdana je blistala u beloj haljini, a Ceca je pozirala potpuno bez šminke.

“Dve prelepe žene”, “Ceca lepa i bez šminke”, “Bogdana blista”, samo su neki od komentara.

Porođaj je zakazan za 17. april, na dan kada je rođen Veljkov Pokojni otac

- Nemam šta posebno da se pripremam za drugog sina, jer sam ja već otac i to je to, samo što ću sada biti dupli - dodao je bokser.

Njegova sestra Anastasija se trenutno nalazi u Španiji i, kako je otkrila njihova majka Ceca Ražnatović, ne može da se vrati u Srbiju dok ne sredi papire.

Ceca i mali Željko su je nedavno posetili, a na pitnaje da li on planira da ode u Španiju kod sestre, Veljko je za 24sedam rekao:

- Ne planiram da je posetim. Nije da nešto postoji, nego ja stvarno mrzim da putujem, mrzim avion, mrzim aerodrom. Ako idemo negde na odmor, da me nateraju, ići ćemo zajedno, ali radije ću da sačekam Anastasiju da dođe nego da ja idem tamo.

Folk diva Svetlana Ražnatović je nedavno u “Ceca šou” rekla da joj je najbitnije da proces porođaja prođe u najboljem redu.

- Drago mi je da je Bogdana aktivna trudnica, takva sam i ja bila. Nije razmažena trudnica. Zdravo je i za mamu i za bebu kada je trudnica aktivna, naravno, sem ako doktor ne nalaže mirovanje - rekla je Ceca.

Bogdana ističe da joj druga trudnoća teže pada nego prva.

- Sad mi je teže nego sa Željkom. Sa njim sam imala utisak kao da sam bila trudna samo od šestog do devetog meseca. Sada već osećam da mi je baš teško. Još malo je ostalo do porođaja, jedva čekam - priznala je Bogdana koja će se porodi u privatnoj klinici. ■

Ne planiram da posetim Anastasiju. Nije da nešto postoji, nego ja stvarno mrzim da putujem, mrzim avion, mrzim aerodrom“, kaže Veljko

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia