Blic

Bolelo me je što je ljubav umrla u braku

- PEVAČICA SLAVICA ĆUKTERAŠ

Pevačica Slavica Ćukteraš ove srede od 22 časa gošća je emisije “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” koja se emituje samo na “Blic” televiziji na MTS kanalu 115. Ona je pričala o najtežim momentima iz privatnog života.

je otvoreno pričala o detinjstvu i tome koliko joj je nedostajao otac zbog čega je kasnije tražila starije partnere. Pevačica je bez zadrške progovoril­a i o problemima koje je imala, prvo o psihičkim problemima, a onda i o trudnoći za koju su u početku mislili da je samo hormonska reakcija organizma. Slavica Ćukteraš je pričala i o razvodu od Vlade Avramova sa kojim ima ćerku Viktoriju, a na pitanje profesorke dr Slavice Đukić Dejanović koliko boli kada umire zaljubljen­ost odgovara:

- Boli jako, samo što je zaljubljen­ost umrla još u braku.

Profesorka se nadovezala pitanjem da li to smatra nekim svojim porazom krahom:

- Porazom - kratko je poručila pevačica.

Figura oca joj je veoma nedostajal­a, pa je Slavica to i prokomenta­risala.

- Mislim da je to jedan veliki defekt kod mene što nisam imala oca, mušku figuru u odrastanju, pa sam sa prvim zabavljanj­ima počela da tražim muškarce koji su i puno stariji od mene - kaže Slavica.

Ona je odrastala sa majkom i bratom, a kako je napomenula u emisiji divi se svojoj majci koja je imala snage da nju i brata izvede na pravi put, jer ona sama danas ide istim putem samo sa jednim detetom.

- Toga sam se najviše plašila u životu, to me je i snašlo - kaže Slavica ohrabrujuć­i druge na to da potraže pomoć ukoliko im je potrebna Slavica je između ostalog rekla:

- Tog momenta kada sam ja imala tih psihičkih problema, anksiozne napade, svaki dan sam samo molila boga da prestane to.

 ?? ?? Pričala je otvoreno o detinjstvu i tome koliko joj je nedostajao otac, zbog čega je kasnije tražila starije Partnere
Pričala je otvoreno o detinjstvu i tome koliko joj je nedostajao otac, zbog čega je kasnije tražila starije Partnere

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia