Blic

„TUKAO ME PESNICAMA, RAZBIO GLAVU, PA ME OSTAVIO NA ULICI”

-

Monstruoza­n slučaj nasilja dogodio se 6. aprila u Beogradu kada je 22-godišnji D. H. ispred zgrade krvnički pretukao svoju tadašnju devojku Danicu Mladenović (24). On ju je udarao pesnicama u glavu iz sve snage i naneo joj višestruke frakture lice. Brutalnom prebijanju, prethodila je svađa. Neutešna devojka bila je ljubomorna jer se Dejan dopisivao sa drugom, te mu je u trenutku uzela i bacila telefon.

- Krenuo je da me udara pesnicama u glavu iz sve snage. Krv je šikljala na sve strane. Celo lice mi je bilo krvavo. Rascepao mi je glavu i polomio mi je nos. Od tolike jačine udaraca, nisam mogla lepo da gledam. Uništio mi je vid, sve sam videla duplo priča kroz suze Danica. Danica ističe i da je sa nasilnikom bila u vezi sedam meseci. - Curela mi je krv iz nosa i glave. Slomio mi je kost na licu. Ležala sam na podu nepomično. Gledao me je u lokvi krvi, prebijenu bez da priđe i pomogne mi da ustanem. Dečko nije imao apsolutno nikakvu reakciju. Pomogla mi je prolaznica, stavila mi je gazu da zaustavi krvarenje i pozvala je Hitnu pomoć. Lekari su ustanovili da imam prelom lobanje, polomljen nos i poremetio mi je čak i vid, očne ligamente.

Imala sam operaciju prošlog ponedeljka, operisala sam celo lice - kaže neutešna devojka. Kako kaže, odmah je slučaj prijavila policiji, ali njenoj agoniji još nema kraja. - Zadržan je jedan dan u policiji, a sad je na slobodi. Podneću tužbu protiv njega. Ali se plašim za svoju bezbednost. Ne znam da li će me uhoditi. Imam strah od njega.

Neutešna devojka dodaje i da joj je stigla poruka od Dejana kada je bila u Urgentnom centru.

- Čak ni tada nije pitao kako sam, već samo “kupićeš mi novi telefon”.

Danica priznaje da se i ranije susretala sa pretnjama koje su se sada obistinile.

- Pretio mi je da će mi slomiti glavu. Kada poludi, imao je izlive besa. Odjednom počne da me vređa, ali do sada me nikada nije udario.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia