Blic

ĆERKO, JAVI SE DA SI ŽIVA, MAJKA TE MOLI

-

Emilija Jovanović (14) iz Ćuprije nestala je u noći između srede i četvrtka, a osam dana od nestanka nema novih informacij­a o njoj. Potresena majka u programu uživo kroz suze je pozvala svoju ćerku i svakoga ko nešto zna o njenom nestanku da se javi ili njoj ili policiji. KAKO KAŽE EMILIJINA

majka Nataša Jovanović, policija nema nikakvih novih informacij­a o nestaloj devojčici, a svaki trag joj se gubi i Ulici Filipa Višnjića.

- Nemamo nikakve informacij­e. Imamo prvu i poslednju informacij­u da je ušla u Ulicu Filipa Višnjića i tu staje sve. Nemamo nikakvih informacij­a, to je jedna jedina informacij­a kojom raspolažem­o osam dana. Nikakav automobil, ništa, policija nam je rekla da joj se tu gubi trag. Nije imala telefon, da mi znamo nije imala. Inače nosi mobilni telefon. Nemamo nikakav trag - rekla je kroz suze Nataša.

„NE ZNAMO DA LI JE OTETA“

Vidno uznemirena i potresena pozvala je svoju ćerku da da bilo kakav znak, samo da pokaže da je živa.

- Ćerko, javi se samo da nam daš neki znak, da javiš da si živa, majka te moli. Molim ljude dobre volje, ako je neko video ili čuo da nam javi. Tapkamo osam dana u mestu, ne znamo da li je živa ili gladna, da li je neko oteo ili nije. Nemam predstavu gde je otišla, da li je otišla, da li je živa kaže Nataša, majka nestale devojčice kroz suze.

Nesrećna majka apeluje da se bilo kakva informacij­a prijavi ili policiji ili njoj.

- Niko ništa ne zna, niko od njenih drugara. Odmah je započeta potraga. Radi policija, ali apsolutno ništa nemaju - ispričala je majka kroz suze u jutarnjem programu televizije „Prva“.

Majka devojčice je ranije zamolila i beogradsku policiju i vojsku da se uključe u potragu za nestalom Emilijom. Takođe, pozvala je ljude da provere svoje vikendice u Ćupriji i okolini.

UJUTRU VIDELA DA JE NEMA

Kako dodaje zabrinuta majka, devojčica se iskrala iz kuće usred noći i od tada joj se gubi svaki trag. Majka devojčice redovno ide u policiju kako bi proverila kako napreduje potraga za devojčicom.

- Ona se iskrala iz kuće, ujutru sam videla da je nema. Deteta mi nema nedelju dana, šta da mislim, šta jedna majka može da misli - rekla je Nataša.

Građani Ćuprije su dali podršku porodici i organizova­li zajedničke potrage za Emilijom. Kako saznajemo, policija je pregledala snimke video-nadzora koje postoje na obližnjim objektima, pa čak i širom grada, ali za sada nisu dobili nikakvu naznaku gde bi devojčica mogla da se nalazi. Pa čak ni da li je sama otišla od kuće ili je bila prisiljena na to!

Emilija Jovanović je visoka 160 centimetar­a, ima 50 kilograma, braon oči i kosu, a bilo kakve informacij­e o njoj mogu se prijaviti i na telefon 065 5130220.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia