Blic

SOCCERBET odveo „skijaša“do Dominikane

-

Počeo je iz severnih krajeva Evrope, spuštao se i preko Alpa do mora, a onda naplatio 409.515,38 dinara. Sada mu ne gine neko toplo more Kariba zahvaljuju­ći tiketu.

POTPISNIK OVIH REDOVA

ljubitelj je tiketa sa šarenim izborom igara. Nekako uzbuđenje više raste, krv jače prostruji kada se ugleda tiket u kojem je bilo mešano sve i svašta, a još kad prođu... Milina.

Ovo je jedan takav. Počnimo prvo od matematike. Uplata 100 dinara, kvota 2.730! Jako, odvažno i hrabro. Na tiketu 15 parova, kvote od 1.42 pa sve do 2.10. Dobitak 273.010,25, na to SOCCER bonus 136.505,13. Na računu, na kraju - 409.515,38. Dominikana čeka na ovog dobitnika da se na leto brčka.

A on, krenuo je iz severno-ledenih krajeva Islanda, Danske, špartao kroz Norvešku poput najboljih skijaša te zemlje, a onda malo skoknuo i do slovenačko­g derbija, da bi se, a kako drugačije priča zaokružila u Portugalij­i, Francuskoj i Španiji. Toplo more, topli krajevi i toplo oko srca nakon što je i poslednji meč otišao u zeleno.

Molde - Rozenborg, domaćin je dao sve golove u prvom, taman da bude 1:1. Jedan u tuđu mrežu, a jedan i u svoju. Milina. Nije bilo svejedno kada je na 1X&25 Bodo već u 53. postigao četvrti pogodak. Srećom, tu je i stao.

Ni dva gola u 90+ minutima na meču Haugesunda i Ham Kama (čitali ste u magazinu ovaj broj o njima) nisu pokvarili keca (3:2). Jedan ali vredan za ovog skijaša viđen je u Dramenu gde je Stremsgods­et savladao Olesund (1:0).

Gol-gol u Lozani je prošlo već u 33. minutu, a GG&II1+ je sredio Bazel u derbiju protiv Jang bojsa, kada je u 68. Amduni pogodio. Naš čovek, Srbin, Aleksandar Vuković pobrinuo se da i Beveren ne izda. Nisu pravili probleme ni Mehelen - Gent.

Strepelo se do 75. u gradu najlepših bajki, međutim, Kopenhagen, je u 75. došao do pobede protiv neugodnog Viborga. Na ostrvima sa najvećom populacijo­m ovaca po kvadratnom metru, Ki Klasvik je završio posao u drugom poluvremen­u. Dva gola, drugi u 80. taman za prolaz 1X&2-4.

Kada se spustio sa Alpa i ostalih hladnih predela severne i zapadne Evrope, sunce Juga ga je ogrejalo u Hihonu. Bez muke, kako su počeli, tako su Asturijanc­i iz Sportinga i Baski iz Alavesa završili duel. Portugalci nisu pravili problem.

Najveća frka bila je u Kneževini. Tamo u poreskom raju, koji sanjaju svi sportisti, igra 1X&GG, čekala je da prođe do 86. minuta. Onda penal, i Kone za počasni gol, koji je više značio igraču SOCCERBET kladionice nego Koneu i celom Lorijenu.

Legendo, svaka čast. Prošetao

si nas terenima Evrope odozgo do dole, i uživali smo. A ti, rekli smo ti, Dominikana ili tako neka egzotika, da se proslavi.

Svi ostali, takođe imaju šansu da pišemo o njima, potrebno je samo da odu do kladionice i uplate tiket, ili to učine online. Ko nije, može registrova­ti nalog na https://soccerbet.rs/ Account/register

Kako je Lalić otkrio, Marko Mesar je pričao o vračarcima da su “nesposobni i da ne mogu ni čoveka da ubiju”. Povod za to je bilo upravo planiranje likvidacij­e Šarca, bliskog škaljarsko­m klanu, koji se našao na meti Belivuka, ali i Vušovića.

Ipak, da su se ogranci kavačkog klana koji su imali uporište u Srbiji, međusobno “borili” za simpatije velikog vođe i prevlast, govori i odnos Marka Miljkovića sa Nikolom Vušovićem.

Kako je “Blic” ranije otkrio, u optužnici protiv prljavih policajaca koji su radili za klan Belivuk, vidi se da se Miljković raspitivao o Nikoli Vušoviću i o tome šta policija ima protiv vođe vračaraca. Prilikom svedočenja drugog okrivljeno­g saradnika Bojana Hrvatina javnost je čula da su pripadnici klana čak želeli i da likvidiraj­u Vušovića, ali je Zvicer to ispeglao. Navodno, Veljko Belivuk je sumnjao da Vušović stoji iza grupe ljudi koja je pratila klan.

- Sumnjali ste da je i Nikola Vušović umešan. Radoje Zvicer je ispeglao to. Veljko je bio ljut, malo je falilo da i Vušovića ubijemo, smatrao je da je Vušović povezan sa ljudima koji su hteli da vas ubiju - rekao je Hrvatin.

PREUZIMANJ­E POSLOVA I SMENA „KAVČANA“

A da je Radoje Zvicer imao dobru organizaci­ju u Srbiji svedoči i konstantna smena grupa koje “vode” tržište narkotika, ali se bave i likvidacij­ama. Na meti grupa su mahom muškarci koji pripadaju suparničko­m klanu - škaljarsko­m ili su bliski neprijatel­jima kavčana.

U martu prošle godine uhapšena je grupa od 17 pripadnika čiji je vođa bio Lazar M., navijač Partizana. Grupa se tereti za prodaju narkotika na beogradski­m splavovima, i povezuju se upravo sa Belivukom i Miljkoviće­m.

Pretpostav­lja se da su oni preuzeli poslove sa drogom nakon pada njihovih vođa. Vođa Lazar M. je poznat kao Lucifer, pripadnik navijačke frakcije Anti Romi, bliske “Principima”.

Sa druge strane, one “ozbiljnije” poslove su preuzeli upravo Nikola Vušović i njegova grupa. Iako su oni delali još dok je Belivuk bio na slobodi, nisu se toliko isticali. Nakon pada Velje Nevolje, vračarci su postali glavni ogranak kavčana u Srbiji. A kada su lisice na ruke stavljene i mnogim članovima klana koji je predvodio Vušović, jasno je bilo da su nova imena odlučila da preuzmu poslove koje vodi kavački klan.

Radoje Zvicer je svojevreme­no ispeglao nesporazum­e između Velje Nevolje i Mareta Mesara sa „vračarcima“Džonija Vušovića

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia