Blic

VIDNO SMRŠALA POSLE OPERACIJE, ALI OD POROKA NE ODUSTAJE

Pevačica nakon ugradnje bajpasa uživa na svom imanju nadomak Aranđelovc­a, gde smo je uslikali nakon što je napustila Beograd. NEKI DAN ĆERKA NIKOLIJA JE BILA PRE SE NATOVARILA KOD NJE. TOLIKO STVARIMA, KAŽE KOMŠIJA

- TEODORA BOROZAN

Pevačica Vesna Zmijanac nedavno je operisana u Kliničkom centru Srbije, gde su joj zbog problema rada srca ugrađeni bajpasevi. Iako je direktno iz bolnice htela da ode na imanje na Bukulju, to joj najbliži nisu dozvolili, kao ni doktori. Ipak, fotografij­e koje smo napravili upravo na ovoj planini govore da je pevačica konačno dobila “zeleno svetlo” da se iz centra Beograda povuče na imanje.

Nakon što smo porazgovar­ali sa meštanima, koji su nam rekli da Vesna slabo izlazi iz dvorišta otkada se operisala uputili smo se ka njenoj kući. Vinogradi i beskrajno zelenilo okružuju pevačicin dom te nije ni čudo zašto svaku priliku ugrabi da dođe i pobegne od gradske buke i gužve. U ogromnom dvorištu koje je sređeno kao u bajci videli smo pevačicu kako uživa. U blizini njene kuće nema komšija, okružena je livadama i poljanama. To joj očigledno daje slobodu kakvu u Beogradu, zbog popularnos­ti, nema.

Vesna nije bila raspoložen­a za razgovor, ali smo primetili da je vidno smršala, ali da od poroka nije odustala. Cigareta joj je bila u ruci, iako su joj doktori zabranili da puši. Upravo zbog toga je i izašla iz kuće kako bi zapalila jednu napolju i ubrzo se vratila u kuću. Neoptereće­na okolinom, Vesna je bila u trenerci, nenašminka­na i sa kosom vezanom u punđu.

Meštani kažu da je ćerka Nikolija i unuke posećuju često, te da neretko i spavaju u kući kako bi joj pravili društvo.

- Nismo Vesnu videli od kada se operisla da izlazi iz dvorišta, javimo joj se kada vidimo da šeta oko kuće. Nikolija je bila pre neki dan, baš se natovarila stvarima, kupila je svašta. Lepo je videti da se dete tako brižno i marljivo brine o majci kada je to njoj neophodno. Ona joj ide u nabavku, a Vesna je poznata ovde kao vrsna kuvarica - rekli su nam u lokalnoj prodavnici.

Jedna starija gospođa je imala samo reči hvale za pevačicu i njene naslednice:

- Divna je komšinica Zmijanac, mada mi se čini da se malo povukla. Iz kuće slabije izlazi od kako je operisana. Ne vidim da izlazi van dvorišta. Obilaze je Nikolija i unukice.

Preslatke su. Ovde je vazduh čist i prijaće joj da bude ovde tokom oporavka.

U obližnjem kafiću je vole i jedva čekaju da se sa lepšim vremenom spusti do njih u baštu na kafu.

- Retko Vesna dolazi kod nas u kafić, ali kad dođe uvek je ljubazna i prijatna. Njena kuća je gore malo zabačena, ali jedna od najlepših. Pravi raj, šta ima da silazi do grada sem ako joj zatrebaju stvari i hrana - kroz smeh kažu konobari.

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ?? Meštani kažu da pevačica retko izlazi iz svog dvorišta otkada se operisala, ali da je viđaju kako šeta okolo kuće, pa joj se jave. Ona im mahne i otpozdravi sa osmehom
Meštani kažu da pevačica retko izlazi iz svog dvorišta otkada se operisala, ali da je viđaju kako šeta okolo kuće, pa joj se jave. Ona im mahne i otpozdravi sa osmehom

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia