Blic

VEĆ VIDIM KAKO MI SKAČE PO GLAVI

- A. Dojkić

PEVAČ će POSLE sina dobiti ćerku i priznaje da je strog otac.

Pevač Danijel Alibabić i supruga Olivera Biba Barović nedavno su obelodanil­i da nakon sina čekaju ćerku.

- Već sada vidim tu njenu kosu, njene oči, kako mi skače po glavi. Sve će moći i sve može. Ne znam da li ću biti popustljiv­iji prema devojčici. Svi mi kažu “videćeš kada se rodi ćerka, šta je zapravo prava ljubav“, to svi govore. Mislim da je nemoguće da pobedi ljubav koju osećam prema našem sinu, ali jedva je čekam.

Iako sin Mihajlo, ima tek godinu i četiri meseca, pevač već sada oseća da je strog otac.

- Postavljam neki autoritet iako je dete od godinu i četiri meseca. Nisam od roditelja koji će uvek biti blag, ali nisam ni od tih koji će biti isključivo strogi i da nema kompromisa. Sve možemo da se dogovorimo- kaže Alibabić i dodaje da je supruga drugačija od njega.

- Supruga je dosta popustljiv­ija, kaže i odgovara na pitanje da li mu je supruga ljubomorna.

- Nije ljubomorna, jer prosto to nema veze sa ženama, glavno pitanje treba da bude da li smo mi ispravni i da li mi dajemo materijal i povod da budu ljubomorne. Treba sebe da ispitujemo, a ne njih da li su one ljubomorne. Sa druge strane ja sam vrlo ljubomoran. Volim da kada je nešto moje, da je moje, u svakom mogućem smislu sam ljubomoran i želim da sam centar sveta. To je velika greška, ali radim na tome.

Pevač će se sa numerom “Pitaj ga“, predstavit­i na festivalu “Beogradsko proleće“.

- Pripremam odličnu kompozicij­u, vrlo zahtevnu za jednog solistu. Veoma je teško izvesti, jedva čekam i probu sa sinfonijsk­im orkestrom, tada ću sigurno imati malo jasnije utiske.

 ?? ?? POSLE SINA, U DOM PEVAČA STIŽE ĆERKA
POSLE SINA, U DOM PEVAČA STIŽE ĆERKA

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia