Blic

SEKA JE IMALA SRCA ZA SVE, A RETKO KO ZA NJU

-

Ekipa emisije koja se emitije koja se emituje samo na Blic televiziji, subotom u 16 sati, posetila je rodno mesto pevačice Seke Aleksić.

PEVAČICA SEKA ALEKSIĆ provela je detinjstvo u Lipolistu, selu u kojem su zapravo i počeli njeni snovi, a ekipa emisije “Metar moga sela” uputila se upravo tamo ne bi li saznala kako je Seka živela, gde je imala jedan od prvih nastupa, ali i kakav je bila đak i koliko se promenila.

Jedna od naših najpopular­nijih pevačica je, ako je verovati meštanima Lipolista, ostala ista kakva je bila kao mala i kao kakvu je oni poznaju. Kažu da retko dolazi, ali i da ima prijatelje koji datiraju iz školskih dana.

- Baš mi je drago što je uspela, kako se mučila - rekla je pred kamerama Blic televizije za emisiju “Metar moga sela” starija gospođa čija su se deca družila sa Sekom Aleksić.

Za pomenutu emisiju pristao je da govori i Sekin prijatelj iz Lipolista.

- To se teško zaboravlja. Imala je veliko srce za sve, a malo ko u selu je imao srce za nju - kaže on.

Meštani Lipolista ističu da pevačicu nisu tako zvali ranije.

- Mi nju znamo kao Cecu, a ne kao Seku - otkrio nam je poznanik pevačice.

Seka je u Lipolistu pohađala i osnovnu školu, a sugrađani su se prisetili i da je pevala u horu.

- Bilo je nekih nestašluka, za dan škole, pa je neko načeo neke torte, a nismo smeli da kažemo - sa osmehom se prisetio bivši đak škole koji je zajedno sa pevačicom išao na hor.

Ekipa emisije “Metar moga sela” i novinar Marko Srejić obišli su i kuću u kojoj je Seka Aleksić živela, a u kojoj danas nema nikoga te je sva oronula, a vi u subotu u 16 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 ne propustite da čujete priču o jednoj od naših najvećih zvezda i njenom životu u selu Lipolist iz kog nosi najteže ali i najlepše momente iz detinjstva. Ukoliko propustite emisiju, reprizu možete gledati u nedelju u 7 i u ponedeljak u

11.25 časova

Baš mi je drago što je uspela, koliko se samo mučila, kaže jedna starija meštanka koja je ponosna na pevačicu i njene korene

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia