Blic

SEKA ALEKSIĆ: UMRO JE NA MOJ ROĐENDAN

-

poznat kao osoba „britkog jezika“i jasnih stavova po pitanju oblačenja javnih ličnosti na našoj sceni. Kreator je bio poznat i po tome što je lično osmislio i kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, ali je uradio i dresove za srpsku fudbalsku reprezenta­ciju, za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje je održano u Rusiji.

Vidićeva porodica, prijatelji i saradnici ne mogu da veruju šta se dogodilo. Ova vest ostavila ih je nema. Jedan od njih je i bivši vaterpolis­ta Nikola Rađen koji se družio, ali i bio zaštitno lice Sašinog brenda.

- Iznenada me je sačekala vest da je umro Saša Vidić. Sve to me je zateklo. Otišao je na neko bolje mesto, neka počiva u miru. Uvek je bio avangarda u modnom svetu, pogotovo na ovim prostorima. Njegov brend je ranijih godina napravio veliki bum na ovim prostorima, treba ga pamtiti po dobru - ističe Rađen za

Saša je sarađivao sa mnogim javnim ličnostima među kojima je bila i Seka Aleksić.

- U šoku sam i zaista nemam reči kojima bih opisala koliku tugu osećam. Ova vest me je potpuno potresla. Otišao je na moj rođendan. Bio je hodajuća radost, čovek koji vas je mogao zasmejati do suza i iznervirat­i do srži. Bio je retko iskrena osoba, a iskrenost danas nije bila na ceni. Pamtiću njegovu duhovitost i kreativnos­t koju je pretakao u kreacije - rekla je Seka za “Blic”.

„Blic“i dodaje:

- Nismo se videli jedan duži period, ali kad god bismo

se čuli, razgovaral­i smo, pričali... Nisam iskreno znao da ima bilo kakvih zdravstven­ih problema - zaključuje Nikola.

Komšije Vidića su nedavno za domaće medije istakle da su zabrinute za njega jer je vidno smršao i nje bio nasmejan kao ranije. U izjavama su govorili da ga je pandemija dosta promenila i da je retko izlazio iz kuće tada, ali da je ranije bio najveselij­i čovek u okolini koji je mališanima kupovao slatkiše, a za susede pravio pasulj na poljani. ■

U šoku sam i nemam reči kojima bih opisala koliku tugu osećam. Bio je hodajuća radost. Retko iskrena osoba, kaže Seka

NOVOPLUS

 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia