Blic

RASTI SAM VRATIO 800 EVRA

- Sofija Bogosavlje­v

Spasojević je tokom suđenja Miljkoviću rekao da su mu pitanja “jadna”, na šta mu je iznerviran­i Miljković rekao: „Šta pričaš, ti, bre? Kakav je ovo način, ti treba da odgovaraš“.

Spasojević je tokom ispitivanj­a rekao i da je radio privatno obezbeđenj­e i da je čuvao repera Rastu. Miljković ga je pitao ko ga je zaposlio i da li je ostao dužan pare Rasti.

- Ne, vratio sam mu 800 evra za menjač. Đeneral me ubacio - odgovorio je svedok okrivljeni.

“RIZIKOVAO SAM ŽIVOT DA UPOZORIM VLASTU” Spasojević­a je ispitivao i advokat Ivan Ninić punomoćnik oštećene Sanje Mihajlović, majke pokojnog Gorana. On ga je pitao da li bi mogao da prepozna komšinicu iz Surduka sa kojom je imao komunikaci­ju, na šta je Spasojević odgovorio da

je nije video jer se trudio da se sakrije. Takođe, je izjavio i da ne zna kome pripada plac u Surduku.

- Spominjalo se da se renovira tetkina kuća. Goran Mihajlović je kasnije spominjan u kontekstu ubistva Davorina Baltića (ubijeni vođa kavčana prim.aut), da je on jedan od momaka koji je izvršio to ubistvo.

Upitan zašto je nakon ubistva Vlastimira Miloševića prihvatio da učestvuje u daljim aktivnosti­ma kriminalne grupe, Spasojević je rekao da je “mogao da odbije, ali da se zna kako bi se završilo na kraju”.

- Osećao sam strah. Nisam želeo ništa od toga da se desi, čak sam i rizikovao svoj život kada sam upozorio Vlastimira dok sam mu nosio kokain - povedočio je Spasojević.

“PREBIJALI SMO LJUDE, ALI IH NISMO KASAPILI” Nakon što su tužilac i advokati završili ispitivanj­e, Spasojević­u je pitanja postavljao njegov kum Marko Miljković. On ga je prvo pitao koliko su bili bliski i da li su išli u isto odeljenje. Spasojević je odgovorio da su išli zajedno u četvrti razred i da su se družili u Krnjači.

Miljković je ispitivao svog kuma da li se tukao u školi, da li je sklon samopovređ­ivanju, da li je išao kod psihijatra i da li je pio lekove za smirenje. Spasojević je odgovorio da je lekove pio u pritvoru, ali ne i dok je bio na slobodi.

- Kada sam došao taj dan na stadion i rekao da više ne mogu, tada mi je Miljković izvadio 50 evra i rekao: “Idi leči se”. Njih sam slagao da imam psihičkih problema... - rekao je on.

Na Miljkoviće­v zaključak da ovo znači da je sklon laganju, Spasojević je odgovorio da je njih lagao, jer je kupovao sebi vreme i da je Miljković vršio pritisak na njega.

Mesar je pitao kuma i da li je nekog pretukao dok je radio kao obezbeđenj­e.

- Da, bile su kafanske tuče. Eh, koliko smo ljudi prebili na vratima. Ali nismo kasapili ljude!

 ?? ?? veljko belivuk i marko miljković na tribini
veljko belivuk i marko miljković na tribini
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia