Blic

Razgibavan­je pred predstavu

-

napravljen­a od stihova narodne, zabavne i rok muzike, on je neko ko mnogo voli našu muziku i zato mu se ta predstava posebno dopada – rekla je Mirka, koja ističe da ni kao mlada nije trošila honorare na izlaske:

– Pošto sam majka od dvadesete godine, nisam baš mogla da razmišljam o izlascima i trošenju para na to. Znam šta me sutra čeka, koje obaveze imam i šta sve treba da se plati. Gledala sam da budem pametna i mudra što se tiče tih stvari. Vujadin odgovara za sebe, svako staje iza svojih postupaka, ako mu je to gušt, neka. Razmišlja o tome naravno, vaspitan je i učen da razmišlja o porodici. Ni sada nemam više vremena za sebe, jer opet imam bebu, taman kada se malo oslobodim, sebi zapržim čorbu.

Mirki se svako obraduje na ulici, te smo je pitali da li je to umara.

– Čast mi je i zadovoljst­vo, to je sastavni deo mog posla, srećna sam što prate moj rad, to što zatraže fotografij­u znači da im se dopadam i to mi zagreje dušu i izmami osmeh na lice – zaključila je glumica. ■ rijalitiju i nastavi da se bori za nagradu.

- Miljana je našla način da izađe, a ja ću da ostanem. Znam koliko su mi ovi ljudi pomogli kad je bilo potrebno. Miljana će da uživa sad napolju - rekla je Marija. Za to vreme Miljana je pokazala da je odmah otišla kod dečka Nenada Macanković­a Bebice. ■

Mirka će od 22 časa biti gošća u emisiji na “Blic” televiziji gde je otvoreno govorila o svemu što je prošla prethodnih godina.

Ove srede u 22h samo na Blic televiziji, na MTS kanalu 115, u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” gošća je upravo glumica Mirka Vasiljević. Ona otvoreno govori o tome kako usklađuje roditeljst­vo i profesiona­lni život i kako uspeva da sačuva sebe pored toliko obaveza. – Imala sam dosta sreće u životu da sam bila okružena i još uvek okružena velikom porodicom, da je ta porodica upravo moja snaga, moj vetar u leđa, moja sreća, moje bogatstvo jer i kada se uzdižem i kada padam oni su tu uvek uz mene - ispričala je Mirka, koja se često selila jer je Vujadin igrao za klubove van Srbije.

- Nekako smo uspeli da se izborimo sa tim, i tu negativnu stranu medalje, takvog načina funkcionis­anja, pretvorimo u nešto dobro - kaže glumica, a na neke situacije, pa čak i fotografij­e partnera koje su se pojavljiva­le i u medijima odgovara:

- Meni je najbitnije da mi u naša četiri zida znamo šta je i kako je, i da nemamo bregove i planine. Nekada sam i ja možda nešto uradila da izazovem tu osobu da se možda tako ponaša, pa ajde da krenemo od sebe - kaže otvoreno Mirka tokom razgovora sa profesorko­m. Odluku da imaju veliku porodicu Mirka i Vujadin nisu doneli u startu.

- Kada sam rodila treće dete i moja tetka se malo onako zabrinula za mene - kaže Mirka koja danas ima četvoro dece, a na pitanje kako ona ima sebe u svemu tome, Mirka otvoreno kaže:

- Moram da imam sebe, ja ne dozvoljava­m da nemam sebe.

Ukoliko propustite emisiju, reprizu možete gledati u četvrtak u 14 časova.

ATRAKTIVNA GLUMICA LIDIJA Vukićević na leto puni 61 godinu, a čini se da nikad nije bila u boljoj formi. Ona je na društvenim mrežama pokazala da može da parira mnogo mlađim ženama, pa je podelila momente gde radi stoj na rukama pred predstavu.

„Razgibavan­je pred predstavu“, napisala je kratko u opisu objave, koja je odmah pokrenula lavinu komentara.

“Ti si čudo od žene”, “inspiracij­a si za sve nas”, “najzgodnij­a bila i ostala”, poručivali su joj u porukama na Instagramu. ■

Pošto sam majka od dvadesete godine, nisam baš mogla da razmišljam o izlascima i trošenju para na to. Znam šta me sutra čeka, koje obaveze imam i šta sve treba da se plati.

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia