Blic

PUKOVNIK KOGA SU SE SVI PLAŠILI USMRTIO MAJKU PA PRESUDIO I SEBI!

Zlata R. (85) iz Rume 14. ubijena žena u 2023, pres Zlata R. (85) iz Rume, koju je u stanu ubio njen sin, pukovnik Goran R. (59), a potom izvršio samoubistv­o, četrnaesta je žena koja je ubijena od početka godine!

- ZLATKO ČONKAŠ

Tragedija se dogodila u sredu uveče u naselju Igralište, a beživotna tela majke i sina pronašla je jedna od dve Goranove ćerke. Ona je pozvala policiju i Hitnu pomoć, koja je samo mogla da konstatuje smrt Zlate i Gorana.

Kako kažu komšije, za tragičan događaj saznali su tek kada je policija došla da izvrši uviđaj. Ono što je uočljivo jeste da su podeljene kada je reč o tome kakav je čovek bio njihov komšija. Dok jedni navode da je bio problemati­čan, drugi kažu da ne mogu ništa negativno o njemu reći.

PENZIONISA­NI PUKOVNIK

Inače, kako saznaje “Blic”, Goran je bio penzionisa­ni artiljerij­ski pukovnik.

- Pokojnu Zlatu poznavao sam dugo, dok Gorana nisam poznavao dobro jer nije oduvek živeo tu. Ne znam tačno kad se doselio, ima tome i nekoliko godina, ali znam da je bio preke naravi. Uvek je tražio razloga za kavgu, pa je tako bilo i na sednicama skupštine stanara u zgradi. Umeo je i da se svađa sa čistačicam­a u zgradi koje su spremale ulaz. Jeste da je ružno tako govoriti o pokojniku, ali nemam baš lepih reči za njega - rekao je za “Blic” jedan komšija.

NIKO NIŠTA NIJE ČUO

Komšije potvrđuju da niko nije čuo kada je Goran počinio ubistvo i samoubistv­o, pa nisu sigurni da li je moguće da je to učinio pištoljem.

- Iako smo poprilično blizu, nismo ništa čuli. Naročito kada se televizor pojača do kraja, ne može čovek ni da bude siguran šta čuje. Ono što mogu da kažem jeste da nisam dobro poznavala tu porodicu. Čula sam da je imao psihičkih problema i da je to pokazivao, ali lično nisam doživela ništa ružno, pa ne mogu da tvrdim. Takođe, znam da mu je majka bila u penziji, supruga nije radila. Imaju dve ćerke, obe žive u Beogradu i retko smo ih viđali - rekla je za “Blic” komšinica.

„Uvek je tražio razlog za kavgu, pa je tako bilo i na sednicama skupštine stanara u zgradi. Umeo je i da se svađa sa čistačicam­a u zgradi“

UBICA BIO PROBLEMATI­ČAN

Kako dodaju stanari ove zgrade, za sve su saznali kada su čuli glasove u hodniku i videli veliki broj policajaca i medicinski­h radnika. Tada su zamoljeni da se vrate u svoje stanove, pa nisu imali predstavu šta se dogodilo.

- Svi smo zabezeknut­i zbog svega što se desilo. Umeo je da “prebaci” kada

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia