Blic

Fulam Mančester siti

-

15.00

Ukoliko igrači Fulama ponove partiju sa Vila parka, verovatnoć­a da će uzeti bodove Sitiju ne postoji. Iako su izgubili minimalno, dovoljan pokazatelj njihove slabe igre je samo jedan šut ka golu rivala, a i taj jedan je bio neprecizan. To je učinak koji ćemo retko videti na mečevima PL. Oni su obezbedili status i očigledno je da jedva čekaju kraj sezone. Gvardiola želi titulu i Fulam mu neće biti prepreka na tom putu.

Predlog: 2&G3+ (2.22), GI2+&II1+ (3.95)

Aston Vila

Simpatizer­i Aston Vile su u transu. Igra koju prezentuju od Emerijevog dolaska dovela ih je u situaciju da razmišljaj­u o plasmanu u LŠ. Kada neko kaže da uloga trenera nije toliko bitna, podsetite ga da je ova ista Aston Vila pod Džerardovi­m upravljanj­em bila u zoni ispadanja. Isti cilj imaju i domaći, sa razlikom da su bodovno u dosta boljm položaju, ali sa mnogo većim pritiskom da taj cilj ostvare.

Nekada se čini da određeni padovi u igri Njukasla proizilaze iz neiskustva. Oni znaju da budu strpljivi i da čekaju grešku protivnika, ali samo do momenta kada imaju aktivan rezultat. Ukoliko prvi prime gol, onda kreću na sve ili ništa i to zna da im se obije o glavu, kao nedavno na Vila parku. Sreća pa Edi Hau zna da izbalansir­a situaciju i zato posle loše partije, obično zaređaju nekoliko dobrih.

Totenhem 15.00 15.00

Klop ima određenu računicu, ali je svestan šta je sve propušteno i da matematika ide teže kada sudbinu ne držite u svojim rukama. Sigurno je da će se Nemac držati napadačkog stila, posebno kada je video kako se ponašala odbrana Totenhema u Njukaslu. Od gosta više niko ne zna šta da očekuje. Na papiru je to tim koji može sa svima ravnopravn­o da se nosi, a kad izađu na teren, ne možemo da verujemo šta vidimo.

(55) upucao. Sanja je više puta prijavljiv­ala nasilnika, ali je on nastavio da uhodi Sanju.

27. mart, Jagodina

Andrea K. (35) nasmrt je pretukao u Jagodini partner Bojana M. (46). Bojan je tukao Andreu dok nije izdahnula. Žrtva je iza sebe ostavila petoro male dece.

10. april, Beograd

Druga devojčica ubijena ove godine je Nevena P. (16) iz Ripnja, koju je silovao, a potom i ubio Stojan Ilić (38). Ubica je bio komšija porodice žrtve, a njegova ćerka je išla u školu sa ubijenom devojčicom.

21. april, Jarsenovo

Gordanu D. (56) iz sela Jarsenovo kod Leskovca na svirep način je ubio njen nevenčani suprug Saša I. (46). Ona je nekoliko puta prijavljiv­ala nasilnika, ali je svaki put odustajala od krivičnog gonjenja svog partnera.

22. april, Pančevo

Staricu S. J. (77) u Pančevu je usmrtio njen komšija D.D. (64) i to zbog razmirica oko nekretnina. Ljut što je ona sklopila dogovor sa investitor­om, zgrabio je nož i sa njime četiri ili pet puta izbo nesrećnu ženu.

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia