Blic

Želim da zaštitim svoje roditelje

Luka Ivanović, naš ovogodišnj­i predstavni­k na “Evroviziji”, gost je emisije “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” koja se emituje sredom u 22 h samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115.

-

PRE NEGO ŠTO je spakovao kofere i uputio se u Liverpul na pomenuto takmičenje, Luka je bio gost Blic televizije, kada je sa profesorko­m Slavicom Đukić Dejanović otvoreno govorio o sebi.

- Mislio sam da sam poseban sa 13 godina, sa 19, ali sada sa 30 ne mislim da sam uopšte poseban - kaže iskreno.

Kako je bilo raznih komentara kada je proglašen za pobednika na takmičenju “Pesma za Evroviziju”, Luka kaže da to može i ne mora da ga dotiče:

- Ja bih stvarno voleo da sam zanimljivi­ji. Vidim negativan komentar, ali može da me dotiče, a može i da me ne dotiče i ne dotiče me.

O svojim strahovima Luka kaže:

- Jedina stvar koja me plašila je: jao teče vreme, moram da napravim novac od muzike.

Luka je od prvog dana pominjao svoje roditelje, o njima je pričao i u emisiji “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović”.

- Sada ja želim svoje roditelje da zaštitim - kaže Luka.

Emisiju “Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović” pratite sredom u 22 sati samo na Blic televiziji.

Podsetimo, britanski kralj Čarls je sa suprugom kraljicom pratiljom Kamilom, pre dva dana svečano otvorio “Evroviziju” u Liverpulu. Prva proba Srbije u Liverpulu bila je 30. aprila, a prvo polufinale, u kojem Luka nastupa pod rednim brojem tri, RTS će direktno prenositi 9. maja. Drugo polufinale je na programu 11. maja, a veliko finale u subotu 13. maja. – Pas nažalost neće moći sa mnom, ugojio se i ne može da stane u avion sa mnom gore, ali mama i tata se nisu ugojili i oni idu sa mnom. Duh Čačka će biti sa mnom biti kroz moju porodicu – rekao je Luka. ■

Mislio sam da sam poseban sa trinaest godina, a sada sa trideset ne mislim uopšte da sam poseban. Ja bih stvarno voleo da sam zanimljivi­ji, rekao je Luka profesorki

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia