Blic

Trojica braće motkom pretukla ženu nasmrt?!

Braća Milašin Đ. (63), Dejan Đ. (65) i Dušan Đ. (45) iz Ćićevca uhapšeni su zbog sumnje da su drvenom motkom nasmrt pretukli ženu K. J. (51) iz Jagodine.

-

TELO PREMINULE ŽENE nađeno je juče ujutru na periferiji Ćićevca u kući Milašina Đ. (63) sa kojim je ubijena navodno bila u emotivnoj vezi. U istoj kući živela su i uhapšena braća Dejan i Dušan Đ. Nesrećna žena je sa stravičnim povredama glave i tela, koje su kako se sumnja nastale od udarca tupim drvenim predmetom, dovezena u Opštu bolnicu u Kruševcu, gde je i podlegla povredama.

Nezvanično, policija je za zločin saznala tek nakon poziva lekara iz kruševačke bolnice, koji su ih obavestili da je primljena povređena žena, koja je preminula. Kako prenose mediji, policija je odmah uhapsila braću, i za sada su sva trojica osumnjičen­a za ubistvo K.J.

U policiji u Kruševcu potvrđeno je da su zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo teško ubistvo u saizvršila­štvu uhapšeni rođaci M. Đ. (60), D. Đ. (65) i D. Đ. (45) iz Ćićevca.

- Oni se sumnjiče da su u ponedeljak uveče u domaćinstv­u M. Đ. zadali više udaraca po glavi i telu pedesetjed­nogodišnjo­j ženi sa kojom je on bio u emotivnoj vezi - potvrđeno je u policiji.

Osumnjičen­ima je određeno zadržavanj­e do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kruševcu.

Kako su za Telegraf.rs rekli meštani, niko nije ni slutio šta će da se dogodi, jer sa ljudima iz tog domaćinstv­a nikada nisu imali problema.

- U pitanju su tri brata. Ta žena je živela kod njih. Moj otac ju je nedavno video sa njima u dvorištu, ali ne znamo ko ju je ubio, ni kako. Ne znamo s kim je od njih trojice bila u vezi, ali svi zajedno su živeli u toj kući rekao je jedan od meštana za Telegraf.rs.

Prema priči meštana uhapšeni partner ubijene Milašin Đ, je sam pozvao hitnu pomoć kod komšija i rekao da njegovoj partnerki nije dobro. Navodno je izgovorio “Galinka leži, moram da zovem hitnu pomoć”, prenele su “Novosti”.

- Tu je stalno bio neki lom, uvek neki neredi, braća su umela da se potuku, napadnu jedno drugog drvenim motkama i kocem, pa da svi idu sa kopčama - pričaju za “Novosti” stanovnici Ćićevca.

Kako su preneli mediji, braća su nadničila i tako zarađivala za život. Milašin je navodno radio kod seoskog popa, održavao mu je voće i baštu, dok je Dušan kosio travu meštanima i cepao drva.

Telo nastradale žene prevezeno je na obdukciju kojom će biti utvrđeno tačno vreme i uzrok smrti.

Policija je za zločin saznala tek nakon poziva lekara iz bolnice, koji su ih obavestili da je primljena povređena žena, koja je preminula

 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia