Blic

SNAJKU GLEDAM KAO ĆERKU

Draginja kaže da između nje i Jelene vlada uzajamno poštovanje i otkriva da su pevača dok je bio mali lekari zvali “mali Džej”.

-

POPULARNI PEVAČ SLOBA

Radanović rođen je u Zrenjaninu u koji i danas često dolazi. Tu mu i dalje žive i majka, ali i prijatelji koji su za emisiju “Metar moga sela”, koja se emituje samo na Blic televiziji subotom u 16 sati, otkrili mnogo detalja iz pevačevog života.

O Slobi Radanoviću i njegovom životu od kada je na sceni se dosta toga zna, a u Zrenjaninu su nam njegova majka, prijatelji­ca i komšinica otkrili detalje iz života pevača koji do sada nisu bili poznati javnosti.

Kakav je Sloba Radanović kada se kamere ugase, kada svetla reflektora ne postoje, najbolje govore suze njegove komšinice.

- Želim mu svu sreću ovog sveta - kaže u suzama za emisiju “Metar moga sela” gospođa koja živa u istom dvorištu u kom je i porodična kuća Radanovića.

Mama popularnog pevača kaže da je od malih nogu znala da će se on baviti pevanjem, a da su jednom prilikom, kako je bio bolešljiv zbog čega su morali nekoliko dana da provedu u bolnici, i lekari čak primetili da ima talenta za muziku.

- Mali Džej su ga zvali kaže pred kamerama Blic televizije Draginja, majka popularnog pevača.

Koliko mu je teško pala smrt oca Sloba nikada nije skrivao, ali to ipak najbolje znaju njegova porodica i prijatelji.

- Sloba je pokušavao na sve moguće načine, išao je u manastire, da nekako pronađe lek - kaže Gorana, Slobina komšinica i drugarica.

Gorana je sa Slobom prijatelj od najranijeg detinjstva i jedna je od onih koji su kompetentn­i da kažu da li su ga slava i novac promenili.

- On je ostao isti - kaže pevačeva prijatelji­ca.

Bilo je priče o tome da li je posle smrti oca trebalo da nastupa ili ne, a majka Draginja na to kaže:

- Ja kažem: “Sine, tvoj tata bi želeo da odradiš svoj posao. Šta god da se desi, ti ideš dalje”.

Maminu podršku pevač ima u svemu, a naročito u izboru partnerke. Za snaju Jelenu majka Slobe Radanovića ima samo reči hvale.

- Ako voliš ti svoga muža ne treba da voliš svekrvu, jedno poštovanje mora da postoji, ali, nju smatram kao ćerku - kaže pevačeva mama Draginja.

Emisiju “Metar moga sela” pratite i ove subote samo na Blic televiziji na MTS kanalu 115 u 16 sati i ne propustite priču o Slobi Radanoviću jednom od naših najpopular­nijih pevača. Ukoliko propustite emisiju, reprizu možete gledati u ponedeljak u 11.25.

 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia