Blic

PUKAO MI JE ZUB PRED POČETAK EMISIJE

U dokumentar­no-igranom programu “Ceca show” koji se emituje u novom terminu, petkom od 20:15 časova na Blic TV, na Mts kanalu 115, gledaoci su imali priliku da čuju od najbližih saradnika mnogobrojn­e anegdote sa muzičkom zvezdom.

- MARIJA LEKIĆ

Iovog petka ljubitelji emisije “Ceca show” imali su priliku da Svetlanu Ražnatović upoznaju iz drugog ugla. Njeni prijatelji i saradnici su otkrili kako je izgleda sarađivati sa njom i kako su se pripremali za njene koncerte na Ušću i Marakani. Cecina prijatelji­ca i nekadašnja frizerka Svetlana Bubanja Bucka ispričala je u novoj epizodi “Ceca show” detalje njene saradnje sa pevačicom. iako se spekulisal­o da nisu u dobrim odnosima, njih dve su to demantoval­e.

ističe da su ona i Ceca zajedno proživele dosta uspona, ali i padova.

- Cecina i moja saradnja počela je 2001. godine. Ona je od svojih prijatelji­ca i zaposlenih čula za mene. Ceca i ja smo sarađivale skoro 19 godina. Svega je tu bilo, komedije, smeha, suza, tuge i radosti - ispričala je Bucka i dodala:

- Dešavalo nam se da u toku koncerta više ne može da izdrži u sandalama, pa ja priđem i skinem joj sandale.

Bucka se prisetila i jedne anegdote sa Cecom:

Bio je koncert u Sidneju, završio se koncert, fanovi su prišli da se slikaju. Haljina je imala bretele i nosila se bez ičega gore. Ja sam stajala ispred i gledala da li je sve u redu. Ja vidim da bretela puca, to je bila filmska scena. Vidim kako se bretela razvlači, da će svake sekunde da pukne i

ja sam bukvalno skočila preko fanova, bretela puca, a ja je u tom pucanju hvatam. Ja sam ostala tu pored nje držeći tu bretelu, nervirala sam fanove sve vreme dok je trajalo slikanje. Na svim slikama iz Sidneja sa fanovima sam ja.

Ceca se tokom emisije dotakla i mišljenja roditelja.

- što se tate tiče, njemu ništa ne smeta, sve je fenomenaln­o, sve ja super. Moja majka isto - sve čestitke, uvek mi govori da je to nešto o čemu se mašta i sanja, da sam jedna od retkih koja je predodređe­na za takve stvari. e, onda ide onaj teži deo gde komentariš­e moje pevanje, moju energiju, gde se ne slažem apsolutno sa njom, ali ona smatra da ja uvek mogu bolje, uvek mogu lepše. Tako da i posle poslednjeg Ušća gde sam pevala tri i po sata sama na bini ona je meni rekla: “Ono je fenomenaln­o, ono je doživljaj, ono je nešto što treba čovek da doživi, ali mi se uopšte nije sviđala tvoja energija i tvoje pevanje. Ali uopšte - priseća se Ceca i dodaje:

- Ja se mislim, dušu sam ostavila na onoj bini, ali okej, potpuno je okej, navikla sam.

Njeni koncerti oborili su sve rekorde posećenost­i, pa se po tom rekordu čak našla i na svetskim listama. Osim dobre atmosfere, ogromnog broja publike i pozitivne energije Cecini koncerti će ostati upamćeni i po legendarni­m stajlinzim­a, koje je pevačica iznela.

- Po meni je Marakana, neprevaziđ­ena. To je bilo potpuno inovativno na našpj sceni. i Ušće - rekla je Ceca u emisiji “Ceca show” na Blic tv.

Cecina sestra Lidija Ocokoljić ne odvaja se gotovo nikad od pevačice. Kako je priznala u novoj epizodi “Ceca show” sa svojom sestrom je i u studiju, a više puta je njen sud bio odlučujući u izboru pesme koja ide na album.

 ?? ?? „MORAM Da IDEM KOD Zubara, a tog momenta su svi moji šoferi negde otišli jer je bio moj rođendan pa su sve slali i organizova­li. Stvarno sam doživela nervni slom“
„MORAM Da IDEM KOD Zubara, a tog momenta su svi moji šoferi negde otišli jer je bio moj rođendan pa su sve slali i organizova­li. Stvarno sam doživela nervni slom“

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia