Blic

PEH SA BRETELOM PRED FANOVIMA

-

- Bio je koncert u Sidneju, završio se koncert, fanovi su prišli da se slikaju. Haljina je imala bretele i nosila se bez ičega gore. Ja sam stajala ispred i gledala da li je sve u redu. Ja vidim da bretela puca, to je bila filmska scena. Vidim kako se bretela razvlači, da će svake sekunde da pukne i ja sam bukvalno skočila preko fanova, bretela puca, a ja je u tom pucanju hvatam. Ja sam ostala tu pored nje držeći tu bretelu, nervirala sam fanove sve vreme dok je trajalo slikanje. Na svim slikama iz Sidneja sa fanovima sam ja prisetila se Svetlana Bubanja.

Ceca je na Ušću održala dva koncerta, jedan 2006. godine, a drugi 2013. godine kada je nastupila ispred 100.000 ljudi. Najveća folk diva na Balkanu se u novoj epizodi prisetila priprema za njene najveće koncerte u karijeri, i pred kamerom Blic televizije ispričala peh koji joj se desio uoči koncerta 2006. godine.

- Pre svakog velikog koncerta, mesec dana pre radimo intenzivnu kampanju. Pokazalo se da je to dovoljno. E sada, tokom kampanje za “Ušće 1”, dok sam se spremala za emisiju, zagrizem breskvu i polomim dvojku, zub - ispričala je Ceca kroz osmeh i ispričala da je jedva stigla da sredi zub pre nego što se pojavila ispred kamera.

- Moram da idem kod zubara, a tog momenta su svi moji šoferi negde otišli jer je bio moj rođendan pa su sve slali i organizova­li. Stvarno sam doživela nervni slom, šta ću sa polomljeni­m zubom, a moram da se pojavim. Suma sumarum, sve sam stigla - rekla je Ceca. Ukoliko ste propustili da pogledate novu epizodu “Ceca show”, reprizu možete pogledati danas, 13. maja u 8:50h i 17:10h na Blic TV.

 ?? ?? Skočila sam preko fanova, bretela puca i ja ja u tom pucanju hvatam svetlana bubanja bucka, frizerka i Cecina saradnica
Skočila sam preko fanova, bretela puca i ja ja u tom pucanju hvatam svetlana bubanja bucka, frizerka i Cecina saradnica

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia