Blic

U DEBELOM SAM MINUSU, A SVADBU SAM ZAKAZAO ZA AVGUST

Pevač u intervjuu za “Blic” priča i o problemima koji su iza njega, operaciji i povratku nastupima i novom albumu.

- ALEKSANDAR DOJKIĆ

Nakon operacije zatezanje kože zbog koje je imao produžen oporavak jer se nije pridržavao saveta lekara, pevač Darko Lazić se vratio nastupima.

- Osmeh je tu, ali sam promukao, nisam radio dva meseca pa mora grlo da se vrati u ritam. Krećem punom parom, imamo dosta nastupa, pravimo i promociju albuma i novih pesama. Ne znam ko je teže podneo ovaj nastup pošto nismo išli zajedno, uhvatila nas je neka nervoza, navikao sam se na nju - ističe pevač kojeg supruga Katarina nije mogla da prati na nastup zbog poslovnih obaveza.

Ona je pokrenula svoj brend, za koji se Darko fotografis­ao i to u zagrljaju bivše devojke, sa kojom ima sina, Marinom.

- Trebali smo ovu promociju da nazovemo širimo ljubav. Marina i Kaća su se upoznale i dobro su odreagoval­e jedna na drugu. Marina zna da smo Kaća i ja zajedno, ona sigurno ima dečka, sa druge strane i to je tako, imamo i dete. Kaća ima lep odnos sa Aleksejom, a on ima odličan odnos sa decom Kaćine sestre. Marina je to videla, kao i to da je Kaća normalna i prizemna devojka, i nema razloga da se ljuti, da nastaje konflikt ili bilo šta. Život ide dalje - rekao je Darko, dok je Katarina otkrila da je sve bila njena ideja.

- Imamo odeću i za decu i za starije, Marina je prelepa, Aleksej je presladak, i zašto da je ne pozovemo, super su slike. Marinina reakcija je bila divna, poslala sam joj poruku, rekla je odmah “može i kad“. Dogovorile smo se odmah.

Iako većina muzičara ne bi volela da im deca krenu njihovim putem, Darko je drugačijeg mišljenja.

- Voleo bih da bude pevač. Za sada ne pokazuje nešto preteran talenat za pevanje, ali valjda će biti sluhista, valjda će nastati potencijal. Lorena ima sluha, jako lepo peva i talentovan­a je, ali videćemo kada dođe vreme za to - kaže on i otkriva razloge zašto je strog otac:

- Jako sam strog otac, možda i prestrog jer polazim od sebe. Moji nisu bili dovoljno strogi prema meni pa sam zato pravio gluposti i jedno vreme otišao u pogrešan pravac, ali opet sam se vratio. Ne volim ako je dete neposlušno, da moramo sto puta da mu kažemo. Ništa ne

ograničava­m, igračke, telefon, slatkiše, ništa od toga. Decu vaspitavam od malih nogu da ako sam jednom rekao, to je to, nema plakanja.

Treba dete uvek da ima neko strahopošt­ovanje.

Lazić otkriva da jedva čeka ponovo da dobije dete ali da trenutno nije vreme za to:

- Posle svadbe, ovaj put idemo redom sve. Lenji smo oboje što se tiče svadbe, iskreno, i onda se svađamo

Jako sam strog otac jer polazim od sebe. Moji nisu bili dovoljno strogi prema meni, pa sam zato pravio gluposti i jedno vreme otišao u pogrešan pravac, ali opet sam se vratio, kaže Darko

oko toga, jedno drugo kritikujem­o, kada će jedno ili drugo napraviti spisak. Stojimo u mestu što se tiče toga, biće u avgustu, ne znamo koji dan. Što se troška tiče, ništa me ne pitajte, album, pa svadba, u minusu sam odavno. Debelom minusu.

Pevač je u prethodnom periodu vredno radio na novom albumu, te je počeo i sa objavom pesama.

- Četiri pesme su već izašle, nove četiri izlaze uskoro. Prezadovol­jan sam zbog ljudi i komentara na jutjubu, album je pomerio sve granice, nisam sve ovo očekivao. Srećan sam što je publika u pozitivnom smislu odreagoval­a na pesme, kada se izdvoji jedna pesma, to je super, a meni su se izdvojile sve četiri. Takođe, prezadovol­jan sam i pregledima, imam malo pregleda, ali pravih. Mnogi kažu da su pesme posvećene Kaći, što nije daleko od istine, nije namenskim ali usvojili smo tako - kaže Darko, dok Kaća dodaje da nije ljubomorna na devojke iz spota.

- Mislim da sam se dobro snašla kao manekenka u spotu, bilo mi je opušteno, pa naši smo. Nije mi teško da gledam druge devojke u spotu, doduše spotovi su svi snimani pre nego što smo Darko i ja bili zajedno, ali i da nije, to je posao.

Pevaču se često dešavalo da skrene sa puta zbog mnogih problema koje je pravio kako sebi, tako i drugima.

- Ne kajem se ni za šta u životu, jer sam sve u životu svesno radio. Posle toga nema kajanja. Ne mogu da kažem da se kajem, možda sam trebao da prođem to sve u životu i bolje što sam ranije prošao, nego sada kada sam mator konj da prolazim smatra pevač.

Katarina, na društvenim mrežama ne deli često fotografij­e sa, Darkovom decom, Lorenom i Aleksejom iako su često zajedno.

- Super su me prihvatili, ali nemam razloga da objavljuje­m Darkovu decu, tu sam zato što sam njegova žena. Volim ih, mnogo su mi slatki, sa njima provodim dosta vremena. Gledaju me kao drugaricu, zato što im sve dozvoljava­m. Darko voli da kaže kako oni spavaju sa mnom, dok ih on poželi. Sve im dozvoljava­m, jer se vodim time da oni imaju svoje roditelje, neka ih oni grde, a ja sam tu da im sve dozvolim, dođem kao neka tetka Kaja.n

 ?? ?? Darkovoj deci sam tetka Kaja, sve im dozvoljava­m, ističe Marina
Darkovoj deci sam tetka Kaja, sve im dozvoljava­m, ističe Marina
 ?? ??
 ?? ??

Newspapers in Serbian

Newspapers from Serbia